Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce lideri europeni o sustin pe Maia Sandu la presedintia Republicii Moldova

B1 B1,
Ce lideri europeni o sustin pe Maia Sandu la presedintia Republicii Moldova

Liderii principalelor partide europene au anuntat ca o sustin pe candidatul PAS, Maia Sandu, la functia de presedinte al Republicii Moldova. Partidul Popular European si Alianta Liberalilor si Democratilor. continuă pe B1

Discutii aprinse intre Maia Sandu si Dodon inainte de alegeri. Dodon acuzat ca joaca murdar in lupta pentru presedintia Moldovei (VIDEO)

Au mai ramas cateva zile pana la 13 noiembrie, atunci cand ne vom alege Presedintele Republicii Moldova. Aceasta campanie a fost si murdara. Din pacate, oponentul meu, Igor Dodon, a.

Deutsche Welle: Minciuna ameninta Presedintia Republicii Moldova

Au mai ramas 6 zile pana la turul decisiv al alegerilor din Moldova. Candidatul pro-moscovit incearca sa pluseze electoral in raport cu Maia Sandu, candidat comun al fortelor anti-oligarhice, prin minciuni crase.

INTERVIU Maia Sandu: Moldova, la un moment de cotitura. Presedintia e ultima reduta care nu a fost cucerita inca de sistemul oligarhic mafiot

Candidata proeuropeana la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Maia Sandu, a acordat un interviu pentru Adevarul, in care a vorbit deschis despre lupta anticoruptie, despre relatiile Moldovei cu vecinii, dar si despre planurile pe care le are pentru a-i aduce acasa pe moldovenii plecati la munca in strainatate.

Basescu si-a prezentat noul pasaport: Sunt cetatean al Republicii Moldova si merg la vot duminica. Voi vota Maia Sandu

Fostul presedinte Traian Basescu si-a prezentat joi, intr-o conferinta de presa, pasaportul moldovenesc, anuntand ca va vota duminica la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, intrucat este cetatean moldovean, precizand ca va vota cu Maia Sandu, pentru parcusrul european al Republicii Moldova.

Basescu: Sunt cetatean al Republicii Moldova si voi vota Maia Sandu! Vreau sa-i indemn pe toti moldovenii sa faca la fel (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, recent devenit si cetatean al Republicii Moldova, i-a indemnat pe toti moldovenii sa voteze in turul al doilea al alegerilor prezidentiale cu Maia Sandu, caci.

Primarul controversat Ilan Shor, judecat in Republica Moldova, sustine ca a donat bani pentru partidul condus de Maia Sandu

Controversatul om de afaceri Ilan Shor sustine ca ar fi donat bani pentru partidul condus de Maia Sandu, candidatul pro-european la functia de presedinte al Republicii Moldova.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Atunci cand trece Plahotniuc pe langa Dodon, el se ridica in semn de respect

Cei doi candidati la functia de presedinte al Republicii Moldova care se vor confrunta in turul doi de scrutin, Maia Sandu si Igor Dodon, au participat luni, 7 noiembrie, la dezbaterile electorale de la Moldova 1. Si de de aceasta data, oponentii politici s-au invinuit reciproc de relatia pe care ar avea-o cu Vlad Plahotniuc.

Maia Sandu anunta mobilizarea generala a echipei sale pentru alegerile din Republica Moldova

Candidatul proeuropean la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a anuntat miercuri, intr-o postare pe Facebook, mobilizarea generala in randul echipei sale.

Maia Sandu: La revedere, Dodon. De astazi, anunt mobilizare generala!

Candidatul comun al PAS, PLDM, PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, indeamna populatia la mobilizare si anunta ca incepand cu ziua de 9 noiembrie contracandidatul sau la prezidentiale, Igor Dodon, nu mai conteaza, ci doar oamenii.

Maia Sandu: Pe contul PAS a fost virata o suma de bani de provenienta neclara de la o persoana care are probleme de integritate!

Candidatul comun al PAS, PLDM si PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat luni, 7 noiembrie, ca cineva a incercat sa denigreze formatiunea pe care o conduce virand bani in contul partidului din surse dubioase.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )