Libnet.ro
UNICEF

13:00

Maia Sandu: Pe contul PAS a fost virata o suma de bani de provenienta neclara de la o persoana care are probleme de integritate!

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: Pe contul PAS a fost virata o suma de bani de provenienta neclara de la o persoana care are probleme de integritate!

Candidatul comun al PAS, PLDM si PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat luni, 7 noiembrie, ca cineva a incercat sa denigreze formatiunea pe care o conduce virand bani in contul partidului din surse dubioase. continuă pe Adevărul

Renato Usatii, despre banii virati in contul PAS de catre Sor: Porcaria pe care o face Sor cu Plahotniuc deja nu-i politica, ci proxenetism! VIDEO

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a declarat marti, 8 octombrie, ca schema cu virarea banilor dubiosi in conturile PAS din partea lui Ilan Sor a fost folosita si in anul 2014, atunci cand formatiunea sa a fost exclusa din alegerile parlamentare. Usatii califica aceasta actiune ca o porcarie a lui Sor si Plahotniuc cu scopul de a o discredita pe Maia Sandu.

Maia Sandu denunta o tentativa de discreditare: sume mari donate in contul sau de campanie de un personaj controversat

Maia Sandu si reprezentantii partidului sau au denuntat marti o presupusa tentativa de discreditare, dupa ce un personaj controversat a facut patru depuneri a cate 70. 000 de lei in conturile partidului sau. Personajul, Veaceslav Galoi, ar fi angajat intr-o companie a lui Ilan Shor, primarul de Orhei acuzat in dosarul furtului unui miliard de dolari din bancile moldovenesti.

Maia Sandu, despre pliantele denigratoare: Vom depune o contestatie la CEC privind nedeclararea cheltuielilor pentru publicarea acestor mizerii

Candidatul comun al PAS, PLDM si PPDA la functia de presedinte al tarii, Maia Sandu, a venit cu o reactie la investigatia jurnalistilor anticoruptie. md, care ar fi demonstrat provenienta pliantelor denigratoare la adresa sa. Presedintele PAS afirma ca va depune o contestatie la CEC in acest sens.

Alegeri Republica Moldova. Lupta la cutite intre Maia Sandu si Igor Dodon. Dezbatere despre economia tarii, coruptie, relatiile cu Rusia si UE

Alegeri Republica Moldova. Platforma economica a celor doi candidati in turul doi al alegerilor prezidentiale, locurile de munca, legaturile cu controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, dar si relatiile cu Rusia si cu Uniunea Europeana au fost principalele teme ale dezbaterii dintre Maia Sandu si Igor Dodon, de luni seara, de la Moldova 1.

Se face lumina: Maia Sandu nu a vorbit cu Merkel despre problema refugiatilor

Pentru toti cei interesati: aceasta este o tentativa evidenta de dezinformare, se arata in raspunsul sefului departamentului de relatii cu publicul al Uniunii Crestin-Democrate din Germania, Bertil Wenger, la solicitarea Agora. md, care a vrut sa lamureasca zvonurile conform carora Maia Sandu a discutat cu Angela Merkel problema refugiatilor.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Atunci cand trece Plahotniuc pe langa Dodon, el se ridica in semn de respect

Cei doi candidati la functia de presedinte al Republicii Moldova care se vor confrunta in turul doi de scrutin, Maia Sandu si Igor Dodon, au participat luni, 7 noiembrie, la dezbaterile electorale de la Moldova 1. Si de de aceasta data, oponentii politici s-au invinuit reciproc de relatia pe care ar avea-o cu Vlad Plahotniuc.

Partidul Dreapta, condus de Ana Gutu, indeamna alegatorii sa voteze pentru Maia Sandu

Partidul Dreapta, a carui presedinte este Ana Gutu, cheama alegatorii unionisti sa voteze impotriva candidatului prorus Igor Dodon si sa sustina candidatul proeuropean Maia Sandu.

Alegeri Moldova: Cronologia unui fals de presa distribuit de televiziunea lui Plahotniuc in care Maia Sandu e acuzata ca aduce refugiati sirieni in tara

Una dintre temele de atac la adresa candidatei Maia Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova este o presupusa promisiune a acesteia catre liderii europeni ca va accepta 30. 000 de refugiati sirieni in tara. Informatia, publicata initial de un site de satira, s-a rostogolit pana cand a ajuns la televiziunea cu cea mai mare audienta, detinuta de oligarhul Vlad Plahotniuc.

Liviu Dragnea spune ca o sustine cu toata taria pe Maia Sandu la alegerile din Republica Moldova

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, la emisiunea Jocuri de putere realizata de Rares Bogdan la Realitatea Tv, ca o sustine cu toata taria pe Maia Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, pentru a da posibilitatea Republicii Moldova de a-si urma parcursul european.

Am zis ca e un BOB STERP. Episcopul de Balti si Falesti, despre Maia Sandu. E primul candidat sustinut de activistii homosexuali, lesbiene si transsexuali

Marchel Mihaescu, Episcopul de Balti si Falesti, a declarat ca basarabenii sa nu o voteze pe Maia Sandu pentru ca e primul candidat sustinut de comunitatea LGBT, plus ca nu are nici copii. Rodul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )