Libnet.ro
UNICEF

09:15

Liderul Al-Qaeda respinge legitimitatea Statului Islamic, dar este dispus sa i se alature in lupta contra occidentalilor

B1 B1,
Liderul Al-Qaeda respinge legitimitatea Statului Islamic, dar este dispus sa i se alature in lupta contra occidentalilor

Ayman al-Zawahri, liderul Al-Qaeda, sustine ca miscarea Statului Islamic si a liderului sau, Abu Bakr al-Baghdadi, este ilegitima, dar ca sustinatorii lui se vor alatura gruparii jihadiste in lupta din Irak. continuă pe B1

Seful al-Qaeda respinge legitimitatea Statului Islamic: Nu recunoastem califatul

Liderul al-Qaeda Ayman al-Zawahr respinge legitimitatea miscarii Statul Islamic precum si pe cea a liderului sau Abu Bakr al-Baghdadi, insa sustine ca membrii al-Qaeda li se vor alatura in lupta impotriva colitiei occidentale din Irak si Siria, daca li se va permite, transmite Reuters.

SUA si aliatii au efectuat 15 lovituri aeriene contra Statului Islamic in Irak si Siria

Coalitia condusa de Statele Unite a efectuat 11 lovituri aeriene contra Statului Islamic SI) in Irak duminica si patru lovituri vizand gruparea militanta in Siria, potrivit unui comunicat publicat luni,.

Presa: Franta ia in considerare atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

Franta ia in considerare efectuarea de raiduri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria, alaturandu-se astfel unei coalitii internationale conduse de Statele Unite, a anuntat ieri publicatia franceza Le Monde in pagina electronica, citand o sursa de rang inalt, transmite Reuters.

Atacuri cu avioane F-16 asupra Statului Islamic

Pentagonul a confirmat ca armata irakiana a lansat - pentru prima data - atacuri cu avioane de vanatoare de tip F-16, pe care le-a achzitionat de la Statele Unite, asupra unor tinte ale gruparii Statul Islamic.

Un jihadist sustine ca peste 4.000 de combatanti din cadrul Statului Islamic au patruns in Europa in calitate de refugiati

Peste 4. 000 de combatanti ai retelei extremiste sunnite Statul Islamic SI) ar fi patruns pana acum in Europa in calitate de refugiati, relateaza Sunday Express in pagina electronica, citand o sursa din cadrul SI.

Franta va efectua zboruri de recunoastere deasupra Siriei, in vederea unor lovituri impotriva Statului Islamic

Franta va efectua zboruri de recunoastere deasupra Siriei pentru a efectua lovituri impotriva organizatiei Statul Islamic SI), o evolutie de strategie care exclude insa in continuare orice interventie a trupelor la sol, scrie AFP.

Franta va efectua atacuri aeriene in Siria impotriva Statului Islamic

Presedintele Francois Hollande a ordonat Fortelor aeriene sa inceapa pregatiri pentru a efectua atacuri aeriene - in Siria - impotriva militantilor din cadrul gruparii Statul Islamic, relateaza BBC News.

Franta ATACA Statului Islamic. Ce anunt a facut Francois Hollande

Fortele aeriene franceze vor incepe pregatirile pentru a efectua atacuri aeriene, in Siria, impotriva militantilor din cadrul gruparii Statul Islamic, a anuntat presedintele Francois Hollande.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )