Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liderul opozitiei ungare: Declaratiile presedintelui Basescu sunt amenintari la adresa Ungariei

Hotnews Hotnews,
 Liderul opozitiei ungare: Declaratiile presedintelui Basescu sunt amenintari la adresa Ungariei

Attila Mesterhazy, liderul Partidului Socialist ungar aflat in opozitie), considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la Ungaria reprezinta amenintari deschise la adresa poporului ungar, demonstrand esecul politicilor Fidesz fata de comunitatile maghiare din strainatate, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Liderul Jobbik, despre declaratiile politicienilor romani: Sunt ISTERICE

Gabor Vona, liderul formatiunii radicale Jobbik, considera ca presa din Romania a interpretat in mod distorsionat discursul pe care l-a rostit la Tabara Tineretului Maghiar din Ardeal. Acesta a calificat drept.

Raspunsul Ungariei la declaratiile presedintelui Traian Basescu: Ungaria si Romania impartasesc interesul protejarii minoritatilor

Ungaria si Romania impartasesc interesul protejarii minoritatilor etnice, iar Ungaria este angajata intr-un dialog constructiv cu Romania in privinta acestui subiect, a afirmat luni seara Ministerul ungar de Externe, raspunzand unor declaratii ale presedintelui roman Traian Basescu, relateaza MTI, citat de Mediafax.

De ce nu-i place Mamaia presedintelui Basescu.

Presedintele Traian Basescu a petrecut cateva zile pe litoral. Dupa ce a participat, vineri dupa-amiaza, la vernisajul expozitiei dedicate Regelui Ferdinand I, organizate la bordul fregatei Regele Ferdinand din Portul Militar Constanta si s-a plimbat impreuna cu sotia sa in Mamaia, fiind asaltati de turistii si constantenii aflati pe faleza care au vrut sa se fotografieze cu presedintele, Traian Basescu a petrecut apoi cateva ore la un complex hotelier aflat intre Mamaia si Navodari, unde a .

Dusa: Declaratiile politicienilor ungari sunt ABERANTE.

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat la Izvoru Muresului judetul Harghita) ca institutiile statului trebuiau sa inteleaga de mult ca afirmatiile aberante ale unor lideri din Ungaria incalca legile Romaniei, transmite Mediafax. Ministrul Apararii Nationale a reamintit, luni, celor prezenti la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului, ca a atras atentia inca de acum doi sau trei ani institutiilor statului ca trebuie sa trateze cu fermitate declaratiile unor lideri .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )