Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liderul PNL Vrancea cere MS ancheta la Spitalul Judetean Focsani

România Liberă România Liberă,
Liderul PNL Vrancea cere MS ancheta la Spitalul Judetean Focsani

Presedintele PNL Vrancea, senatorul Catalin Toma, cere o ancheta a Ministerului Sanatatii la Spitalu. continuă pe România Liberă

Ancheta a Politiei privind neraportarea infectiilor nosocomiale la Spitalul Judetean din Targiu Jiu

Politia Gorj a inceput o ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu care ar viza neraportarea infectiilor nosocomiale, mai multi medici fiind chemati la audieri, potrivit Radio Targu Jiu.

Infectii nosocomiale ascunse in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. Politia face ancheta

Politistii gorjeni fac cercetari la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu cu privire infectiile nosocomiale care nu au fost raportate, mai multi medici fiind chemati la audieri.

Bolnavii de la Spitalul Judetean Mehedinti stau in frig

Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin, cea mai mare unitate medicala din judetul Mehedinti, nu are caldura. Cu doua zile inainte de inceperea furnizarii agentului termic, spitalul s-a apucat de reparatii in interiorul cladirii.

Noi reguli privind accesul in Spitalul Judetean Buzau

Consiliul Judetean Buzau a aprobat un nou regulament privind efectuarea serviciului de paza si accesul persoanelor in Spitalul Judetean de Urgenta Buzau.

Imaginile care au starnit revolta. Dancila si Pintea tin in brate nou-nascuti la spitalul din Focsani: Parintii au fost de acord?

In cadrul unei vizite efectuate duminica la Spitalul Judetean Focsani, premierul demis Viorica Dancila si ministrul demis al Sanatatii Sorina Pintea au tinut in brate nou-nascuti din sectia de Neonatologie si Pediatrie.

FOTO Viorica Dancila si Sorina Pintea apar in poze tinand in brate nou nascuti la spitalul din Focsani

Premierul demis Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, si ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea apar in fotografii in sectia de Neonatologie si Pediatrie ale Spitalului Judetean Sf Pantelimon Focsani tinand in brate nou nascutii din sectie. Cele doua apar imbracate cu halat si papuci de unica folosinta, dar mai multi utilizatori de pe Facebook au criticat ca cele doua nu ar fi trebuit sa fie lasate sa ia in brate bebelusii dupa ce ar fi venit direct de pe strada.

PNL Iasi cere demisia viceprimarului social-democrat care a jignit un consilier local, numindu-l pampalau si agarici

Liderul filialei judetene PNL Iasi, deputatul Costel Alexe, sustine ca viceprimarul PSD al municipiului, Gabriel Harabagiu, nu mai are ce cauta in functie, dupa ce a jignit un consilier liberal, pe care l-a catalogat pampalau si agarici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )