Libnet.ro
UNICEF

19:31

Infectii nosocomiale ascunse in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. Politia face ancheta

Adevărul Adevărul,
Infectii nosocomiale ascunse in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. Politia face ancheta

Politistii gorjeni fac cercetari la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu cu privire infectiile nosocomiale care nu au fost raportate, mai multi medici fiind chemati la audieri. continuă pe Adevărul

Este ancheta de proportii la Spitalul de Urgenta Targu Jiu. Numeroase infectii nosocomiale neraportate. Medicii sunt chemati la audieri

Este ancheta de proportii la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. Mai multi medici sunt chemati la audieri. Politia s-a autosesizat in cazul numarului mare de infectii nosocomiale. Conducerea.

Ancheta a Politiei privind neraportarea infectiilor nosocomiale la Spitalul Judetean din Targiu Jiu

Politia Gorj a inceput o ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu care ar viza neraportarea infectiilor nosocomiale, mai multi medici fiind chemati la audieri, potrivit Radio Targu Jiu.

Medic actionat in judecata de spitalul in cadrul caruia a activat pentru recuperarea despagubirilor platite pentru malpraxis

Un medic gorjean condamnat pentru malpraxis va fi actionat in judecata de Spitalul Judetean de Urgenta pentru recuperarea daunelor platite familiei unei paciente decedate.

Noi reguli privind accesul in Spitalul Judetean Buzau

Consiliul Judetean Buzau a aprobat un nou regulament privind efectuarea serviciului de paza si accesul persoanelor in Spitalul Judetean de Urgenta Buzau.

Cum se cearta clubul Pandurii si Primaria Targu Jiu pe stadionul de 26 milioane de euro

Primaria municipiului Targu Jiu si clubul de fotbal Pandurii se afla in conflict cu privire la administrarea si incasarea tarifelor din folosirea stadionului municipal, care a fost inaugurat in urma cu putin timp.

Sentinta a Judecatoriei Targu Jiu de eliberare din penitenciar a omului de afaceri Ovidiu Tender

Judecatoria Targu Jiu a hotarat punerea in libertate a omul de afaceri Ovidiu Tender, care ispaseste o condamnare de 12 ani si 7 luni in dosarul Rafo-Carom.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )