Libnet.ro
UNICEF

08:45

Liga Campionilor: Juventus castiga prima mansa cu Real Madrid

România Liberă România Liberă,
Liga Campionilor: Juventus castiga prima mansa cu Real Madrid

Juventus Torino s-a impus, pe teren propriu, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor, cu scorul de 2-1, in fata campioanei en-titre, Real Madrid. continuă pe România Liberă

Liga Campionilor: Juventus a castigat prima mansa a semifinalei cu Real Madrid

Juventus Torino a invins-o pe Real Madrid, detinatoarea trofeului, cu scorul de 2-1 1-1), marti seara, pe teren propriu, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal. Torinezii au controlat aproape.

Avancronica Liga Campionilor: Juventus - Real Madrid, duelul care poate schimba toate calculele

Liga Campionilor continua, marti, cu primul meci din semifinale, mult-asteptatul duel dintre Juventus si Real Madrid. Un meci cu o singura favorita, la prima vedere, a fost intotdeauna o adevarata provocare pentru spanioli.

Liga Campionilor, semifinale: Juventus Torino - Real Madrid, scor 2-1

Echipa spaniola Real Madrid, detinatoarea trofeului, a fost invinsa, marti, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-1), de formatia italiana Juventus Torino, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.

Cantaretul Pepe, inclus de UEFA in echipa Real Madrid. Cum a ajuns romanul coleg cu Ronaldo si Casillas

Real Madrid a pierdut aseara mansa tur a primei semifinale din Liga Campionilor, 1-2 pe terenul lui Juventus Torino.

LIVE Juventus - Real Madrid (21:45). Prima semifinala a Champions League

Juventus Torino si Real Madrid deschid marti seara balul semifinalelor Champions League cu o confruntare clasica pentru fotbalul european.

MINUT cu MINUT Juventus - Real Madrid 2-1. Tevez inscrie din penalty

Ati urmarit live text Juventus Torino-Real Madrid, prima semifinala a Champions League.

Portughezul Cristiano Ronaldo l-a egalat pe brazilianul Luiz Adriano in topul golgheterilor din Liga Campionilor

Portughezul Cristiano Ronaldo Real Madrid) l-a egalat pe brazilianul Luiz Adriano, de la Sahtior Donetk, in fruntea clasamentului golgheterilor din Liga Campionilor, editia 2014-15.

FC Barcelona - Bayern Munchen: Cel mai curajos pronostic in meciul sezonului din Liga Campionilor

FC Barcelona si Bayern Munchen se intalnesc, miercuri, de la ora 21. 45, in cel mai asteptat meci al sezonului in Liga Campionilor. Prima mansa a semifinalelor va dezlantui fotbalul total pe Camp Nou, iar o diferenta mai mare de doua goluri nu este exclusa.

Gareth Bale: Omul invizibil pentru Real Madrid in meciul cu Juventus - Cifre dezamagitoare pentru jucatorul de peste 90 de milioane de euro

In vara lui 2013, Real Madrid l-a transferat pe Gareth Bale de la Tottenham pentru o suma de cel putin 90 de milioane de euro unele surse spun ca ar fi fost mai scump decat Cristiano Ronaldo). Jucatorul s-a ridicat insa doar in putine cazuri la nivelul asteptarilor echipei de pe Santiago Bernabeu. Contra lui Juventus, Bale a jucat rolul omului invizibil, cifrele galezului fiind dezamagitoare.

VIDEO Juventus - Real Madrid 2-1/ Un pas catre finala de la Berlin

Juventus a facut un pas spre finala Champions League dupa ce a trecut, scor 2-1, de Real Madrid la Torino. Morata 8') si Tevez 57') au marcat pentru gazde, respectiv Cristiano Ronaldo 27') pentru oaspeti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )