Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liga Campionilor: Surpriza de la Varsovia. Real Madrid a remizat cu Legia/ Rezultatele serii

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor: Surpriza de la Varsovia. Real Madrid a remizat cu Legia/ Rezultatele serii

Real Madrid, detinatoarea trofeului, a terminat la egalitate cu Legia Varsovia, in deplasare, 3-3, miercuri seara, intr-un meci din Liga Campionilor la fotbal, potrivit Agerpres. Dortmund s-a alaturat celorlalte echipe calificate deja in optimile de finala PSG, Arsenal, Atletico Madrid, Bayern Munchen), dupa 1-0 cu Sporting Lisabona. continuă pe Hotnews

VIDEO Legia Varsovia - Real Madrid 3-3/ Goluri superbe - Bale, reusita serii

Real Madrid a condus cu 2-0 pe terenul Legiei, insa a plecat pana la urma cu un singur punct de la Varsovia. Cele doua formatii au remizat, scor 3-3, dupa un meci cu reusite superbe. Gareth Bale a bifat golul serii din Champions Legue, cu o executie desprinsa parca de pe PlayStation.

Legia Varsovia aproape sa o bata pe Real Madrid in Liga Campionilor

Meci mare facut de Legia Varsovia pe teren propriu, miercuri seara, contra campioanei Europei Real Madrid, echipa care a smuls in extremis un punct 3-3), dupa ce a avut 2-0 si apoi s-a vazut condusa pe tabela.

Champions League: Juventus vs Lyon, Legia vs Real Madrid (Programul complet)

Ultimele partide din etapa a patra a grupelor Champions League se vor disputa miercuri. Dupa ce s-a impus in meciul tur cu 1-0, Juventus va primi vizita celor de la Olimpique Lyon, in timp ce Legia Varsovia o va infrunta, pe teren propriu, pe Real Madrid, care a castigat categoric disputa de pe Santiago Bernabeu, scor 5-1.

STATISTICA Ce reprezinta golul lui Claudiu Keseru, din Liga Campionilor, pentru fotbalul romanesc

Claudiu Keseru a reusit sa marcheze pentru Ludogoret Razgrad, in meciul din Liga Campionilor, contra celor de la Arsenal Londra.

Rezultatele inregistrate marti in Liga Campionilor. Meci cat o finala la Manchester

Liga Campionilor a revenit in actualitate, marti, cu primele opt meciuri din etapa a 4-a a fazei grupelor. Vedeti mai jos rezultatele partidelor programate incepand cu ora 21:45.

Programul zilei in Liga Campionilor. Meci cat o finala la Manchester

Liga Campionilor revine in actualitate, marti, cu primele opt meciuri din etapa a 4-a a fazei grupelor. Vedeti mai jos programul partidelor programate incepand cu ora 21:45.

Borussia Dortmund s-a calificat in optimile Ligii Campionilor, Real Madrid, doar o remiza cu Legia Varsovia, scor 3-3

Borussia Dortmund si-a asigurat calificarea in optimile Ligii Campionilor, dupa ce a invins, cu scorul de 1-0, echipa Sporting Lisabona, in etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor.

Real Madrid, o echipa unica in Europa: ce a salvat trupa lui Zidane prin golul egalizator din finalul meciului cu Legia

Galacticii au facut doar 3-3 in Polonia, in etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor, ceea ce e aparent un semiesec. De fapt, rezultatul e unul pretios pentru Ronaldo si compania.

Liga Campionilor: Revansa lui Guardiola. Manchester City - Barcelona 3-1/ Rezultatele serii

Manchester City si-a luat revansa marti seara dupa infrangerea drastica suferita in tur in fata Barcelonei, castigand cu 3-1 in fata catalanilor 1-1 la pauza). Arsenal, Paris Saint Germain, Atletico Madrid si Bayern Munchen au obtinut, marti, calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, in urma rezultatelor inregistrate in faza grupelor.

Rezultatele meciurilor de miercuri din Liga Campionilor

Vedeti mai jos care au fost rezultatele meciurilor de miercuri din etapa a 4-a a LIgii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )