Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liga I Steaua-FC Brasov 3-0. Tot mai aproape de titlu/ Marius Constantin, eliminat pentru gesturi obscene

Hotnews Hotnews,
 Liga I Steaua-FC Brasov 3-0. Tot mai aproape de titlu/ Marius Constantin, eliminat pentru gesturi obscene

Steaua Bucuresti a invins luni seara fara mari probleme pe FC Brasov, scor 3-0, a refacut diferenta de 9 puncte fata de Astra si este tot mai aproape de titlul de campioana. Steaua Bucuresti a invins luni seara fara mari probleme pe FC Brasov, scor 3-0, a refacut diferenta de 9 puncte fata de Astra si este tot mai aproape de titlul de campioana. Golurile Stelei au fost marcate de Latovlevici min 43), Chipciu min 75) si Szukala min 86). Fostul rapidist Marius Constantin a fost eliminat deoarece a facut gesturi obscene catre suporterii formatiei gazda, iar acestia au reactionat aruncand cu diverse obiecte pe teren. Meciurile zilei: Petrolul-Botosani 3-0; Corona Brasov-Viitorul 0-4 . continuă pe Hotnews

LIVE Liga 1 Corona-Viitorul (18:30), Steaua-FC Brasov (20:00) si Petrolul-FC Botosani (21:00)

Ultimele trei meciuri ale etapei a XXIX-a din Liga 1 -Corona-Viitorul 18:30), Steaua-FC Brasov 20:00) si Petrolul-FC Botosani 21:00) - sunt in direct pe site, format LIVE TEXT. Apasati aici pentru a primi informatii minut cu minut.

VIDEO Steaua - FC Brasov 3-0: titlul cu numarul 25 e o formalitate. Cand poate deveni Steaua campioana matematic

In proportie de 99,9%, actuala detinatoare a trofeului in Liga I va termina si aceasta editie pe primul loc. Victoria de luni seara a fost doar o alta confirmare a acestui deznodamant.

Meciul de fotbal Steaua Bucuresti FC Brasov scoate in strada peste 100 de politisti

Peste 100 de politisti bucuresteni vor iesi in strada luni pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu ocazia meciului de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si FC Brasov. Meciului se va disputa pe stadionul Ghencea din Bucuresti si va incepe la ora 20.

INS: Romania, tot mai batrana de la an la an

Rata natalitatii scade in Romania de la an la an, iar populatia este tot mai imbatranita. Datele Institutului de Statistica sunt alarmante. Specialistii spun ca pana in anii 2050, populatia tarii.

Viitorul Farului e tot mai sumbru

FC Farul a inregistrat un nou esec in Liga 2 la fotbal si mai are doar sanse teoretice sa scape de retrogradare.

Mircea Lucescu tot mai aproape de o revenire in Turcia

Situatia politica din ce in ce mai incerta din tara vecina, aflata in pragul razboiului cu Rusia, il forteaza pe Mircea Lucescu sa se gandeasca la plecarea intr-un alt campionat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )