Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Lucescu tot mai aproape de o revenire in Turcia

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu tot mai aproape de o revenire in Turcia

Situatia politica din ce in ce mai incerta din tara vecina, aflata in pragul razboiului cu Rusia, il forteaza pe Mircea Lucescu sa se gandeasca la plecarea intr-un alt campionat. continuă pe Online Sport

indoctrinarea rusilor, tot mai aproape de era sovietica

Razboiul propagandei despre criza ucraineana a generat o renastere a nationalismului rus, aducandu-I de partea Kremlinului chiar si pe membrii opozitiei sau intelectualii Rusiei. Din nefericire, dezbaterile critice despre politice regimului Putin sunt reprimate tot mai des, similar epocii staliniste, spun voci de la Moscova.

Situatie EXTREM de GRAVA in Teleorman. De la o ora la alta tot mai multi oameni sunt EVACUATI din gospodarii. Misiunile de salvare, ingreunate din cauza curentilor puternici

Situatia comunelor inundate in judetul Teleorman ramane la fel de grava. De la o ora la alta, tot mai multi oameni sunt evacuati din gospodariile amenintate de ape. in comuna Beiu, salvatorii nu mai pot.

Ponta: Nu pot spune ca suntem mai aproape de Schengen

Premierul Ponta a declarat ca nu poate spune ca, din punct de vedere politic, Romania este mai aproape de aderarea la spatiul Schengen atat timp cat opinia politica din Franta si Olanda este pacalita, relateaza Mediafax.

Tot mai multe femei din Botosani cad in patima alcoolului. Medicii spun ca beau mai ceva ca barbatii

Tot mai multe femei din Botosani nu isi mai cearta barbatii ca ajung beti acasa. Din contra beau cot la cot cu acestia. Medicii de la Spitalul Judetean Mavromati, spun ca numarul onsumatorilor de alcool este in crestere de la un an la altul, iar femeile ocupa locul fruntas la imbolnaviri datorate consumului excesiv de aclool.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )