Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lil Wayne, internat de urgenta. Rapperul a suferit mai multe crize, in urma carora si-a pierdut cunostinta

Antena3 Antena3,
Lil Wayne, internat de urgenta. Rapperul a suferit mai multe crize, in urma carora si-a pierdut cunostinta

Rapperul Lil Wayne a fost spitalizat de urgenta, luni, dupa ce a suferit mai multe crize convulsive, conform TMZ. Rapperul de 33 de ani se afla la bordul avionului sau, in drum spre California, cand. continuă pe Antena3

Nu se stie daca Guvernul va putea emite ordonante de urgenta in vacanta. Mai multe comisii au dat aviz negativ

Membrii Comisiei de cultura a Senatului au acordat marti, cu sapte voturi pentru si o abtinere, aviz de respingere proiectului de lege pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonante in vacanta parlamentara, informeaza Agerpres.

Apele s-au revarsat in mai multe locuinte din Dambovita. Pana cand mai ploua

Pompierii damboviteni au actionat, luni, pentru evacuarea apei din mai multe locuinte din Targoviste si Pucioasa, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dambovita.

Augustin Zegrean sustine ca, in Europa, statele in care nu se face inchisoare pentru abuz in serviciu sunt mai multe decat cele in care se face

In Europa exista mai multe state in care nu se face inchisoare pentru abuz in serviciu decat state in care se face, a declarat Augustin Zegrean, presedintele Curtii.

Iranul a incheiat mai multe contracte cu gigantii energetici europeni si a ajuns sa exporte 2,5 milioane barili de titei pe zi

Iranul a incheiat mai multe contracte cu principalele companii energetice din Europa privind vanzarea de titei, a declarat Mohsen Qamsari, director pentru afaceri internationale la Compania Nationala.

Cod PORTOCALIU si cod GALBEN de inundatii pe rauri din mai multe judete (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 17 judete ale tarii, valabila de luni de la ora 18.

UDMR Cluj ia in calcul o alianta post-electorala cu PNL pentru a realiza majoritati in CL, CJ si in mai multe comune

UDMR Cluj ia in calcul o alianta post-electorala cu PNL pentru a realiza majoritati in Consiliul Local Cluj-Napoca, in Consiliul Judetean, dar si in mai multe comune din judet, Uniunea urmarind astfel pastrarea postului de viceprimar in municipiul resedinta.

Alunecari de teren in Bacau: Mai multe gospodarii din orasul Comanesti sunt in pericol (VIDEO)

Probleme in judetul Bacau din cauza ploilor torentiale. Mai multe case din orasul Comanesti sunt in pericol din cauza alunecarilor de teren. intr-o interventie telefonica pentru.

EA Games va lansa mai multe jocuri Star Wars

Ea Games a cumparat drepturile pentru a realiza jocuri Star Wars, si se pare ca va profita de ele cum se cuvine. in cadrul conferintei E3 2016, gigantul publisher de jocuri a detaliat mai multe proiecte la care lucreaza in prezent. in afara de continutul proaspat pentru Battlefront, Galaxy of Heroes si The Old Republic, [].

Anul trecut am avut mai multe tranzactii la POS decat tranzactii la ATM

Pentru prima data in Romania, in trimestrul patru din 2015, MasterCard a avut mai multe tranzactii la POS decat tranzactii la ATM, a declarat, recent, Ana Pochi, account manager MasterCard, in cadrul evenimentului Colocviile pietei financiare, adaugand ca, astfel, tara noastra a beneficiat de o premiera din punct de vedere al tranzactiilor.

Explozie intr-o cladire din Milano: Trei persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit si mai multe au fost ranite in urma prabusirii unei cladiri rezidentiale care s-a surpat partial, in urma unei explozii. Explozia a avut loc in jurul orei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3145 seconds )