Libnet.ro
UNICEF

15:15

Alunecari de teren in Bacau: Mai multe gospodarii din orasul Comanesti sunt in pericol (VIDEO)

B1 B1,
Alunecari de teren in Bacau: Mai multe gospodarii din orasul Comanesti sunt in pericol (VIDEO)

Probleme in judetul Bacau din cauza ploilor torentiale. Mai multe case din orasul Comanesti sunt in pericol din cauza alunecarilor de teren. intr-o interventie telefonica pentru. continuă pe B1

Cod PORTOCALIU si cod GALBEN de inundatii pe rauri din mai multe judete (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 17 judete ale tarii, valabila de luni de la ora 18.

UDMR Cluj ia in calcul o alianta post-electorala cu PNL pentru a realiza majoritati in CL, CJ si in mai multe comune

UDMR Cluj ia in calcul o alianta post-electorala cu PNL pentru a realiza majoritati in Consiliul Local Cluj-Napoca, in Consiliul Judetean, dar si in mai multe comune din judet, Uniunea urmarind astfel pastrarea postului de viceprimar in municipiul resedinta.

Robert Negoita, Emil Boc si Olguta Vasilescu, primarii alesi cu cele mai multe voturi; la polul opus, un edil cu 66 de voturi

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este edilul ales cu cele mai multe voturi din Romania, cu exceptia celor pentru Primaria Capitalei, avand aproape 75. 000 de voturi, si este urmat de Emil Boc, la Cluj, Lia Olguta Vasilescu, la Craiova, in timp ce,.

Siria: Mai multe camioane cu alimente au ajuns in Daraya, pentru prima data de cand a fost asediat

Mai multe camioane cu alimente au intrat, joi seara, in orasul sirian Daraya, controlat de rebeli. Este prima oara cand ajutoarele ajung in orasul care a fost asdiat de regimul sirian in 2012.

Iranul a incheiat mai multe contracte cu gigantii energetici europeni si a ajuns sa exporte 2,5 milioane barili de titei pe zi

Iranul a incheiat mai multe contracte cu principalele companii energetice din Europa privind vanzarea de titei, a declarat Mohsen Qamsari, director pentru afaceri internationale la Compania Nationala.

Au avut un soc cand si-au dat seama ca ceva misca in mai multe sticle de plastic! Le-au dat lacrimile si au pus instant mana pe foarfece

Mai multi vamesi din Indonesia au ramas fara cuvinte cand au descoperit ce se afla in geanta unor barbati. Desi la prima vedere, pareau niste banale sticle de plastic colorate, adevarul era de fapt altul. Vamesii.

EA Games va lansa mai multe jocuri Star Wars

Ea Games a cumparat drepturile pentru a realiza jocuri Star Wars, si se pare ca va profita de ele cum se cuvine. in cadrul conferintei E3 2016, gigantul publisher de jocuri a detaliat mai multe proiecte la care lucreaza in prezent. in afara de continutul proaspat pentru Battlefront, Galaxy of Heroes si The Old Republic, [].

Anul trecut am avut mai multe tranzactii la POS decat tranzactii la ATM

Pentru prima data in Romania, in trimestrul patru din 2015, MasterCard a avut mai multe tranzactii la POS decat tranzactii la ATM, a declarat, recent, Ana Pochi, account manager MasterCard, in cadrul evenimentului Colocviile pietei financiare, adaugand ca, astfel, tara noastra a beneficiat de o premiera din punct de vedere al tranzactiilor.

Explozie intr-o cladire din Milano: Trei persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit si mai multe au fost ranite in urma prabusirii unei cladiri rezidentiale care s-a surpat partial, in urma unei explozii. Explozia a avut loc in jurul orei.

Florida: Atac armat intr-un club de noapte. Mai multe persoane au fost ranite (VIDEO)

Un atac armat a avut loc intr-un club de noapte din Florida, frecventat de homosexuali, unde au fost ranite mai multe persoane. in jurul orei locale 05. 00 s-a auzit un zgomot puternic in fata.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )