Libnet.ro
UNICEF

18:45

Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2014. Ce jucatori il urmeaza

Adevărul Adevărul,
Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2014. Ce jucatori il urmeaza

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, este fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2014, 65 de milioane de euro, potrivit studiului anual realizat de France Football si dat publicitatii miercuri. continuă pe Adevărul

Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai mari castiguri in 2014

France Football a publicat lista fotbalistilor care au castigat cei mai mult bani in 2014, iar ierarhia este condusa de Lionel Messi. Jucatorul Barcelonei a avut venituri de 65 de milioane de euro anul trecut. Pe locul doi se afla Cristiano Ronaldo 54 de milioane de euro), iar pe trei Neymar FC Barcelona - 36,5 milioane de euro).

Cenzura pe internet ajunge si pe unul dintre cele mai mari site-uri din lume

Un instrument numit filtrare de calitate, valabil pentru anumiti utilizatori ai aplicatiei Twitter de pe iOS, incearca sa filtreze postarile considerate ofensive sau abuzive.

Ce carti de business si investitii citesc romanii: Top 5 cele mai vandute volume

Cartile despre leadership, despre tehnici de vanzare, dar si cele despre finante personale sunt cele mai citite carti de business in Romania. Cititi in continuare care dintre aceste tipuri de volume inregistreaza in prezent cele mai mari vanzari.

Top 10: cele mai lungi tuneluri subacvatice din lume

Tunelurile sunt unele dintre cele mai uimitoare creatii de inginerie din lume, uneori trec prin munti, alteori pe sub mari sau oceane, pentru a satisface nevoia de deplasare rapida. In topul celor mai lungi tuneluri din lume cele mai multe constructii.

Airbus A320, unul dintre cele mai populare modele din lume

Modelul Airbus A320 este unul din cele mai populare avioane din lume, folosite de majoritatea companiilor mari. Cunoscut pentru eficienta sa si tehnologia avansata, mai bine de 11. 000 de modele au fost.

invataturile duhovnicilor Romaniei despre iubire. Arsenie Papacioc: in iubire nu exista nimic rational!. Cele mai intelepte citate ale parintilor

Daca iubesti pe cineva, il iubesti cu scaderile lui cu tot, cu patimi cu tot, cu rautati cu tot. Daca nu-l iubesti, nu-l iubesti nici cu calitatile lui, nu-l iubesti nici cu virtutile lui, obisnuia sa spuna cuviosul Teofil Paraian atunci cand descria cel mai inaltator sentiment din lume: iubirea. Adevarul va prezinta o parte din cugetarile si aforismele despre iubire ale celor mai mari duhovnici romani.

SpaceX se intrece cu NASA si pe Internet: Ne ofera gratuit imagini spectaculoase din spatiu

Imprumutand ceva din manualul celor de la NASA, SpaceX s-a decis sa posteze pe Flickr un amalgam de imagini de inalta rezolutie din spatiu sau de la sol. Una dintre cele mai mari agentii spatiale independente de pe mapamond este SpaceX. Pentru ca era evident ca respectiva companie detine o colectie impresionanta de imagini de [].

Metrorex a bugetat cheltuieli mai mari cu salariile si bonusurile. Compania intentioneaza sa majoreze tarifele de calatorie

Compania Metrorex, care vrea sa majoreze tarifele la sfarsitul acestei luni si sa elimine abonamentul de 62 calatorii, pastrand abonamentul lunar nelimitat, mai scump, a pregatit pentru acest an cheltuieli mai mari cu bonusurile angajatilor si contractul de mandat al directorilor, informeaza Mediafax.

Primarii vor salarii mai mari pentru a fi feriti de tentatii

Primarii din PSD cer Guvernului salarii mai mari pentru a fi feriti de tentatii, precum si modificarea Codului de Procedura Penala. Alesii sunt nemultumiti ca procurorii pot retine preventiv suspectii.

Cele mai bune emisiuni TV: Profesionistii care aduc carti, gadgeturi dar si Pastila de limba

Cele mai bune emisiuni TV. Succesul unui show se masoara de cele mai multe ori in puncte de rating, chiar daca emisiunea respectiva este, de multe ori, comentata si contestata. Pentru multi, insa, cele mai bune emisiuni TV nu sunt cele de divertisment, ci productiile cu un caracter educativ sau informativ.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )