Libnet.ro
UNICEF

11:15

Top 10: cele mai lungi tuneluri subacvatice din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10: cele mai lungi tuneluri subacvatice din lume

Tunelurile sunt unele dintre cele mai uimitoare creatii de inginerie din lume, uneori trec prin munti, alteori pe sub mari sau oceane, pentru a satisface nevoia de deplasare rapida. In topul celor mai lungi tuneluri din lume cele mai multe constructii. continuă pe Wall-Street Ro

Ce carti de business si investitii citesc romanii: Top 5 cele mai vandute volume

Cartile despre leadership, despre tehnici de vanzare, dar si cele despre finante personale sunt cele mai citite carti de business in Romania. Cititi in continuare care dintre aceste tipuri de volume inregistreaza in prezent cele mai mari vanzari.

Cum aratau cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Mediul online din Romania nu a aratat intotdeauna la fel ca acum, cele mai populare site-uri suferind schimbari majore in ultimii ani. Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. in urma cu mai multi ani,ziarele inca mai erau principala sursa de informare pentru majoritatea romanilor, iarinternetul nu se putea lauda decat [].

Cristiano Ronaldo are cele mai multe Like-uri din lume pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe interpreta Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume pe reteaua de socializare Facebook.

Cum aratau unele dintre cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. Totusi, cum aratau unele dintre cele mai populare site-uri din Romania in urma cu peste un deceniu?.

Intensa activitate judiciara a procurorilor anticoruptie i-a facut pe unii romani sa se amuze copios. Vezi care sunt cele mai bune bancuri cu DNA

Intensa activitate judiciara a procurorilor anticoruptie i-a facut pe unii romani sa se amuze copios, astfel luand nastere cele mai bune bancuri despre DNA, scrie Adevarul. La momentul actual, Directia.

Aplicatii de chat pentru telefon: Cum sa comunici rapid si gratuit prin cele mai bune servicii

Aplicatii de chat pentru telefoanele mobile sunt o multime si iti ofera posibilitatea de a comunica in timp real cu oricine doresti, prin text, fotografii si apeluri video. Iata care sunt cele mai populare si utile, fara sa iau in calcul Facebook Messenger pe care o poti avea doar cu un cont de Facebook. Mesajele [].

SpaceX se intrece cu NASA si pe Internet: Ne ofera gratuit imagini spectaculoase din spatiu

Imprumutand ceva din manualul celor de la NASA, SpaceX s-a decis sa posteze pe Flickr un amalgam de imagini de inalta rezolutie din spatiu sau de la sol. Una dintre cele mai mari agentii spatiale independente de pe mapamond este SpaceX. Pentru ca era evident ca respectiva companie detine o colectie impresionanta de imagini de [].

Lapte mai IEFTIN, dar numai din import. Fermierii se plang ca nu vor putea face fata competitiei

Romanii vor consuma lapte mai ieftin, dar numai din import. Semnalul de alarma este tras de producatori, care se plang ca odata cu eliminarea cotelor la lapte, de la 1 aprilie, piata romaneasca va fi inundata.

Cea mai faimoasa femeie arbitru din snooker s-a retras

Fanii snookerului au primit cu tristete anuntul de vineri conform caruia Michaela Tabb, cea mai faimoasa femeie arbitru din snooker, a decis sa se retraga.

Cum deosebesti mirele la o nunta de olteni? si De ce au oltenii talent la muzica top 10 bancuri cu olteni

Sociologii sunt de parere ca prin bancuri facem haz de necaz, iar de cele mai multe ori, oamenii reusesc in felul acesta sa socializeze mult mai usor. Glumele care au aparut pe seama oltenilor arata exact rivalitatea dintre regiuni, dar starnesc si multe zambete.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )