Libnet.ro
UNICEF

20:46

Lira sterlina se prabuseste dupa anuntarea primelor rezultate ale alegerilor din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Lira sterlina se prabuseste dupa anuntarea primelor rezultate ale alegerilor din Marea Britanie

Cotatia lirei sterline a inceput sa se prabuseasca in noaptea de joi spre vineri, in raport cu euro si cu dolarul, pe masura ce au aparut exit-poll-uri care indica pierderea majoritatii parlamentare de catre Partidul Conservator, al premierului Theresa May. continuă pe România Liberă

Lira sterlina s-a prabusit dupa anuntarea primelor exit-poll-uri, care sugereaza pierderea majoritatii de catre May

Lira sterlina a inceput sa se prabuseasca joi noaptea prin comparatie cu dolarul si euro, imediat dupa anuntarea primelor exit-poll-uri, care sugereaza pierderea majoritatii parlamentare de catre conservatorii Theresei May si un blocaj politic in Camera Comunelor chiar inainte de inceperea negocierilor pentru Brexit, arata datele publicate de Pound Sterling Live.

Alegeri Marea Britanie. Lira sterlina s-a depreciat dupa ce Partidul Conservator a pierdut majoritatea absoluta in Parlament

Alegeri Marea Britanie. Lira sterlina s-a depreciat semnificativ vineri, dupa ce analistii au avertizat ca este posibil ca premierul britanic Theresa May sa demisioneze pentru ca nu a reusit sa obtina.

Lira sterlina, volatila in ziua alegerilor anticipate din Regatul Unit

Lira sterlina a fluctuat ieri, pe pietele externe, in conditiile in care in Marea Britanie s-au desfasurat alegeri legislative anticipate.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )