Libnet.ro
UNICEF

09:15

Lista ministrilor din Cabinetul Sorin Grindeanu. Numele vehiculate pentru noul Guvern

B1 B1,
Lista ministrilor din Cabinetul Sorin Grindeanu. Numele vehiculate pentru noul Guvern

Noul Guvern ar putea fi investit de Parlament pana in 5 ianuarie, potrivit unei declaratii a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. VEZI AICI MAI MULTE DETALII La ora transmiterii acestei stiri,. continuă pe B1

Numele vehiculate pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, premierul propus de PSD si desemnat de presedintele Klaus Iohannis, are 10 zile la dispozitie pentru a-si alcatui noul Cabinet si pentru a merge in fata Parlamentului, pentru a obtine votul de incredere.

Sorin Grindeanu, desemnat de presedintele Iohannis pentru functia de premier

ACTUALIZARE 14:35 PSD si ALDE vor ca noul Guvern sa fie investit pe 4 ianuarie Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat astazi ca a convenit, impreuna cu ALDE, calendarul pentru instalarea noului Executiv, propunerea celor doua formatiuni fiind ca pe 4 ianuarie Cabinetul condus de Sorin Grindeanu sa fie investit si sa depuna juramantul. *ACTUALIZARE 14:20 Liviu Dragnea: Am pus deasupra interesul Romaniei, de a avea o stabilitate politica *ACTUALIZARE 13:45 Ciolos l-a sunat pe Grindeanu si l-a felicitat pentru desemnare *ACTUALIZARE 12:00 Nicusor Dan: USR va vota impotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu *ACTUALIZARE 11:32 Basescu: Anuntarea desemnarii premierului nu se poate face printr-un simplu comunicat *ACTUALIZARE 11:08 Raluca Turcan: Prin lista Guvernului vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat *ACTUALIZARE 10:35 Liviu Dragnea, conferinta de presa la ora 14. 00 ----------- Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru functia de prim-ministru, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Documentele trimise de PSD-ALDE lui Klaus Iohannis, prin care il anunta ca Sorin Grindeanu este propunerea de premier, au ajuns la Cabinetul presedintelui

Documentele trimise, miercuri seara, de coalitia PSD-ALDE lui Klaus Iohannis, prin care il anunta ca presedintele Consiliului Judetean Timis si fostul deputat Sorin Grindeanu este noua propunere de premier, au ajuns la Cabinetul presedintelui, a declarat purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi .

Liviu Dragnea: Guvernul Sorin Grindeanu va fi putin diferit fata de cel pregatit pentru Sevil Shhaideh

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara, intr-o interventie la Realitatea TV, ca noul guvern va fi format din oameni destul de noi, in care are incredere, cabinetul urmand sa fie putin diferit fata de cel pregatit pentru Sevil Shhaideh, in conditiile in care intr-un fel conducea guvernul Sevil Shhaideh, intr-un fel va conduce Sorin Grindeanu.

Primele declaratii ale lui Sorin Grindeanu, dupa ce a fost desemnat premier: Alte formatiuni politice au anuntat, inainte sa vada lista Cabinetului, ca nu voteaza. Mi se pare o abordare gresita

Sorin Grindeanu a sustinut prima conferinta de presa, in calitate de premier desemnat, alaturi de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Primul liberal care l-a felicitat pe Sorin Grindeanu pentru desemnarea ca premier

Primarul din Timisoara, Nicolae Robu, este primul liberal care l-a felicitat, vineir, pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu, intr-o postare pe contul sau de Facebook. Robu i-a cerut lui Grindeanu sa asi asume o serie de obiective pentru Timisoara, in numele bunei colaborari pe care au avut-o.

AUDIO Sorin Grindeanu, intrebat acum o saptamana daca i s-a propus sa fie premier: Cred ca a fost mai mult o gluma de sfarsit de an

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Sorin Grindeanu este noua propunere a PSD pentru functia de premier. Numele lui Grindeanu pentru functia de premier fost vehiculat imediat dupa alegeri. La sedinta de Consiliu Judetean de saptamana trecuta, Grindeanu a fost intrebat de un consilier judetean daca i s-a propus sa fie premier.

Bunicul premierului Sorin Grindeanu, fost DETINUT POLITIC: Zamela A LUPTAT iMPOTRIVA COMUNISTILOR si a fost CONDAMNAT PENTRU UNELTIRE iMPOTRIVA ORANDUIRII (VIDEO)

Jurnalistul Marius Ghilezan dezvaluie numele bunicului despre care noul premier Sorin Grindeanu spune ca daca mergeti la Memorialul Durerii din Sighet, pe Banat este al treilea nume. A facut ani de.

Sorin Grindeanu, desemnat de presedintele Iohannis pentru functia de premier

ACTUALIZARE 11:32 Basescu: Anuntarea desemnarii premierului nu se poate face printr-un simplu comunicat Anuntarea desemnarii prim-ministrului nu se poate face printr-un simplu comunicat, considera liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, care precizeaza ca acest anunt extrem de important trebuia sa fie facut de presedintele Iohannis printr-o declaratie la Palatul Cotroceni. *ACTUALIZARE 11:08 Raluca Turcan: Prin lista Guvernului vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat *ACTUALIZARE 10:35 Liviu Dragnea, conferinta de presa la ora 14. 00 ----------- Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru functia de prim-ministru, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Sorin Grindeanu, noua propunere PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru

ACTUALIZARE 19:45 Raluca Turcan: Propunerea lui Grindeanu - o solutie de avarie Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, considera ca desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru postul de premier reprezinta o solutie de avarie, temporara, pentru PSD. *ACTUALIZARE 19:39 Tariceanu: O a doua respingere a propunerii de premier ar fi un gest suicidal al presedintelui Iohannis *ACTUALIZARE 18:58 Sorin Grindeanu: Nu voi face miscari in Guvern si miscari politice fara colegii mei *ACTUALIZARE 18:15 Sorin Grindeanu, actualul sef al CJ Timis, a fost ministru si parlamentar; este membru PDSR/PSD din 1996 *ACTUALIZARE 17:55 Noua propunere a PSD si ALDE pentru postul de premier este Sorin Grindeanu, presedintele CJ Timis, a anuntat astazi Liviu Dragnea, liderul PSD, intr-o conferinta de presa *ACTUALIZARE 16:40 A inceput sedinta Comitetului Executiv al PSD, in care se decide fie o noua propunere de premier, fie suspendarea presedintelui *ACTUALIZARE 14:48 Dragnea: Dupa sedinta conducerii PSD de astazi, Iohannis va primi raspunsul la solicitarea sa, care va fi intr-un fel sau altul *ACTUALIZARE 12:25 Tariceanu: Nu impartasesc pozitia lui Kelemen Hunor, dar ea nu schimba cu nimic decizia privind suspendarea *ACTUALIZARE 11:58 Prim-vicepresedintele PNL: Dragnea si apropiatii sai inventeaza o conspiratie impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:31 Presedintele UDMR: Suspendarea lui Iohannis nu este fezabila si UDMR nu o sustine *Liviu Dragnea: Daca vom ajunge la concluzia ca e buna pentru tara suspendarea presedintelui, nu o sa am nicio ezitare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )