Libnet.ro
UNICEF

22:00

Lista nominalizarilor la Globurile de Aur 2015! Cine credeti ca vor fi castigatorii?

ADPM ADPM,
Lista nominalizarilor la Globurile de Aur 2015! Cine credeti ca vor fi castigatorii?

Cu doar cateva saptamani inainte de cea de-a 72-a editie a Globurilor de Aur, a fost facuta publica lista nominalizatilor. Nominalizarile au fost prezentate in cadrul unei gale organizate la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Lista nominalizarilor a fost prezentata de Kate Beckinsale, Jeremy Piven, Paula Patton si Peter Krause. continuă pe ADPM

Nominalizarile la Globurile de Aur 2015

Cea de-a 72-a editie a Globurilor de Aur va avea loc pe 11 ianuarie 2015, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, evenimentul urmand a fi prezentat, pentru a treia oara, de catre actritele Tina Fey si Amy Poehler. Joi, 11 decembrie 2014, actorii Kate Beckinsale, Jeremy Piven, Paula Patton si Peter Krause au anuntat nominalizarile la cele 25 de categorii de la Gala Globurilor de Aur 2015.

LISTA INTEGRALA a nominalizarilor la Globurile de Aur 2015

Filmul Birdman, realizat de mexicanul Alejandro Inarritu, va fi marele favorit al premiilor Globurile de Aur Golden Globes Awards) din 2015, fiind nominalizat la sapte categorii. Pe urmatoarele locuri,.

Birdman al lui Alejandro Inarritu a primit sapte nominalizari la Globurile de Aur 2015. Vezi lista completa a nominalizarilor

Birdman, regizat de mexicanul Alejandro Inarritu a primit sapte nominalizari la Globurile de Aur, fiind urmat de Boyhood si The imitation Game, potrivit MTV. Lista completa a nominalizarilor:Cel.

Lista nominalizarilor la premiile Globul de Aur 2015

Lungmetrajul Birdman, de Alejandro Gonzales Inarritu, a primit cele mai multe nominalizari - sapte - la premiile Globul de Aur 2015, in timp ce Boyhood, de Richard Linklater, si The Imitation Game, de Morten Tyldum, au fost nominalizate la cinci categorii, informeaza Mediafax.

VIDEO Angelina Jolie, Cristopher Nolan si Ben Affleck, trecuti cu vederea la nominalizarile pentru Globul de Aur 2015

Cea de-a 72 gala a Globurilor de Aur a adus cu sine o serie de premiere la nivelul nominalizarilor, printre care prima mentiune la aceste premii a actritei Jennifer Aniston sau cele mai multe nominalizari pentru pelicula Birdman. Pe de alta parte, nume precum Angelina Jolie, Ben Affleck, Christopher Nolan sau serialul Walking Dead nu au fost incluse in lista propunerilor pentru un premiu, scrie foxnews. com.

Buget 2015: Cine primeste mai multi bani anul viitor si de unde se taie

Ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari anul viitor, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor.

Globul de Aur 2015: Jennifer Aniston, prima nominalizare din cariera cinematografica

Asociatia presei straine de la Hollywood a anuntat nominalizarile pentru cea de-a 72-a editie a premiilor Globul de Aur.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )