Libnet.ro
UNICEF

17:00

LIVE Astra - Zira in turul 2 preliminar din Europa League (20:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Astra - Zira in turul 2 preliminar din Europa League (20:30)

Astra Giurgiu este prima echipa din Romania care intra in focurile meciurilor preliminare din cupele europene. Fosta campioana primeste, joi seara, vizita azerilor de la Zira cu un nou antrenor pe banca, Edi Iordanescu, si cu o echipa complet remaniata fata de sezonul precedent. continuă pe Online Sport

LIVE Astra - Zira in turul 2 preliminar din Europa League

Astra Giurgiu este prima echipa din Romania care intra in focurile meciurilor preliminare din cupele europene. Fosta campioana primeste, joi seara, vizita azerilor de la Zira cu un nou antrenor pe banca, Edi Iordanescu, si cu o echipa complet remaniata fata de sezonul precedent.

LIVE Astra - Zira 2-1 in turul 2 preliminar din Europa League

Astra Giurgiu este prima echipa din Romania care intra in focurile meciurilor preliminare din cupele europene. Fosta campioana primeste, joi seara, vizita azerilor de la Zira cu un nou antrenor pe banca, Edi Iordanescu, si cu o echipa complet remaniata fata de sezonul precedent.

Asa am trait Astra - Zira 3-1 in turul 2 preliminar din Europa League

Astra Giurgiu este prima echipa din Romania care a intrat in focurile meciurilor preliminare din cupele europene. Fosta campioana a primit, joi seara, vizita azerilor de la Zira cu un nou antrenor pe banca, Edi Iordanescu, si cu o echipa complet remaniata fata de sezonul precedent.

Astra Giurgiu - Zira FK 3-1, in turul al doilea preliminar al Europa League

Astra Giurgiu a invins cu scorul de 3-1 1-1) formatia azera Zira FK, in prima mansa a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal, informeaza Agerpres. Alexandru Ionita II 31),.

Astra Giurgiu a invins cu 3-1 formatia Zira FK, in turul al doilea preliminar al Europa League

Echipa Astra Giurgiu a invins cu scorul de 3-1 1-1), pe teren propriu, formatia azera Zira FK, joi seara, in prima mansa a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal.

Arbitru din Belarus la meciul Astra Zira din Europa League

UEFA a anuntat brigada de arbitri pentru mansa tur a dublei dintre Astra Giurgiu si FK Zira din Azerbaidjan din turul 2 preliminar al Europa League.

Avalansa de meciuri in preliminariile Europa League Pe ce merita sa pariem?

Suntem in plina vara, iar pariorii adevarati nu sunt in vacanta; asta pentru ca se joaca meciurile din tururile preliminare ale cupelor Europene. Am analizat 3 partide din turul II preliminar din Europa League si va propunem cateva sugestii de ponturi, cu invitatia ca si voi sa ne spuneti ce veti paria.

Astra lui Iordanescu se impune in turul cu Zira

Astra Giurgiu a castigat mansa tur a dublei cu Zira din Azerbaidjan, scor 3-1 1-1), si a luat o optiune importanta pentru calificarea in turul 3 preliminar al Europa League.

ASTRA GIURGIU - ZIRA FK LIVE. ONLINE STREAM Europa League - VIDEO

ONLINE STREAM Europa League - VIDEO. Astra si Zira FK se infrunta joi, de la ora 20,30, pe stadionul 'Marin Anastasovici' din Giurgiu, in prima mansa a.

Cluburile din Premier League fac spectacol pe piata transferurilor

Deschisa la 1 iulie, perioada de transferuri din fotbalul european a incins deja piata si cluburile din Premier League au cheltuit deja peste un miliard de lire sterline.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )