Libnet.ro
UNICEF

22:45

LIVE Astra - Zira 2-1 in turul 2 preliminar din Europa League

Online Sport Online Sport,
LIVE Astra - Zira 2-1 in turul 2 preliminar din Europa League

Astra Giurgiu este prima echipa din Romania care intra in focurile meciurilor preliminare din cupele europene. Fosta campioana primeste, joi seara, vizita azerilor de la Zira cu un nou antrenor pe banca, Edi Iordanescu, si cu o echipa complet remaniata fata de sezonul precedent. continuă pe Online Sport

LIVE Astra - Zira in turul 2 preliminar din Europa League (20:30)

Astra Giurgiu este prima echipa din Romania care intra in focurile meciurilor preliminare din cupele europene. Fosta campioana primeste, joi seara, vizita azerilor de la Zira cu un nou antrenor pe banca, Edi Iordanescu, si cu o echipa complet remaniata fata de sezonul precedent.

LIVE Astra - Zira in turul 2 preliminar din Europa League

Astra Giurgiu este prima echipa din Romania care intra in focurile meciurilor preliminare din cupele europene. Fosta campioana primeste, joi seara, vizita azerilor de la Zira cu un nou antrenor pe banca, Edi Iordanescu, si cu o echipa complet remaniata fata de sezonul precedent.

Asa am trait Astra - Zira 3-1 in turul 2 preliminar din Europa League

Astra Giurgiu este prima echipa din Romania care a intrat in focurile meciurilor preliminare din cupele europene. Fosta campioana a primit, joi seara, vizita azerilor de la Zira cu un nou antrenor pe banca, Edi Iordanescu, si cu o echipa complet remaniata fata de sezonul precedent.

Arbitru din Belarus la meciul Astra Zira din Europa League

UEFA a anuntat brigada de arbitri pentru mansa tur a dublei dintre Astra Giurgiu si FK Zira din Azerbaidjan din turul 2 preliminar al Europa League.

Bursele din Europa scad, in asteptarea sezonului raportarilor financiare

Actiunile de pe pietele din Europa au scazut ieri, in asteptarea sezonului raportarilor financiare, respectiv a unei declaratii pe care o va face astazi presedintele Federal Reserve din SUA, Janet Yellen, in Congres.

Reprezentantii mai multor tari din Europa Centrala cer UE sa accelereze procesul de aderare a Serbiei si Muntenegrului

Sapte state din Europa Centrala, membre ale Uniunii Europene, au lansat un apel pentru urgentarea procesului de aderare a Serbiei si Muntenegrului la Blocul comunitar. Sefii diplomatiei din aceste tari subliniaza ca un esec ar putea constitui o amenintare la adresa securitatii in intreaga regiune.

Curs mixt pe pietele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat vineri, avansul din sectorul utilitatilor si cel tehnologic compensand declinului masiv din domeniul petrolier.

Astra Giurgiu - Zira FK 3-1, in turul al doilea preliminar al Europa League

Astra Giurgiu a invins cu scorul de 3-1 1-1) formatia azera Zira FK, in prima mansa a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal, informeaza Agerpres. Alexandru Ionita II 31),.

Astra Giurgiu a invins cu 3-1 formatia Zira FK, in turul al doilea preliminar al Europa League

Echipa Astra Giurgiu a invins cu scorul de 3-1 1-1), pe teren propriu, formatia azera Zira FK, joi seara, in prima mansa a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal.

Ghid de weekend national: Electric Castle la Bontida / Slowride pe TransAlpina / Teatru de Strada in Bucuresti / Cea mai mare fiertura de Raci din Europa / Bioacustica Liliecilor in Parcul Vacaresti / Petrecere in Mamaia

Natiune, ai ce face in weekendul Haute Culture. Ia electricitate de la Castelul Banffy din Cluj. Urca la Pestera Muierii, unde e motocicleala. Hai pe picioroange. Mananca raci la modul grandios. Du-te la vanatoare de lilieci cu spray de tantari. Danseaza cu Kapnobatai, DJ-ul versatil, dar si cu Golan, splendoare-n iarba. Iti dam exact ziua si ora evenimentelor. Tu da click pe link daca te-am facut curios.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )