Libnet.ro
UNICEF

21:45

LIVE CSM BUCURESTI. FINAL FOUR cu VARDAR. ONLINE STREAM Dolce Sport DIGI - VIDEO

Antena3 Antena3,
LIVE CSM BUCURESTI. FINAL FOUR cu VARDAR. ONLINE STREAM Dolce Sport DIGI - VIDEO

FINAL FOUR cu VARDAR. ONLINE STREAM Dolce Sport DIGI - VIDEO. Directorul general al clubului CSM Bucuresti, Alin Petrache, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca. continuă pe Antena3

LIVE CSM Bucuresti - Vardar (18:45)

De la 18:45 transmitem live text in aceasta pagina meciul CSM Bucuresti - Vardar Skopje din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin.

LIVE CSM Bucuresti - Vardar pentru un loc in finala Ligii Campionilor

De la 18:45 transmitem live text in aceasta pagina meciul CSM Bucuresti - Vardar Skopje din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin.

Asa am trait CSM Bucuresti - Vardar pentru un loc in finala Ligii Campionilor

De la 18:45 am transmis live text in aceasta pagina meciul CSM Bucuresti - Vardar Skopje din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin.

Dezastru greu de anticipat! CSM Bucuresti, invinsa de Vardar Skopje, in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

Detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti, a ratat, sambata, calificarea in finala competitiei, la Turneul Final Four de la Budapesta, dupa ce a fost invinsa in semifinale de formatia macedoneana HC Vardar, cu scorul de 38-33 21-13).

CSM Bucuresti invinsa categoric de Vardar dupa un meci de cosmar

La un an distanta dupa ce in aceeasi faza a competitiei se distra cu Vardar, CSM Bucuresti a cunoscut, sambata, reversul medaliei, si a suferit o infrangere categorica in fata echipei din Macedonia, cu 38-33, dupa ce la un moment dat a existat chiar si o diferenta de zece goluri in defavoarea echipei noastre.

CSM BUCURESTI - VARDAR LIVE. ONLINE STREAM HANDBAL FINAL FOUR Digi Sport DOLCE - VIDEO

ONLINE STREAM HANDBAL FINAL FOUR Digi Sport DOLCE - VIDEO. Suedeza Isabelle Gullden, conducatoarea de joc a echipei CSM Bucuresti, a declarat, pentru site-ul turneului final al Ligii.

CSM BUCURESTI LIVE FINAL FOUR. ONLINE STREAM handbal VARDAR Digi Sport DOLCE - VIDEO

ONLINE STREAM handbal VARDAR Digi Sport DOLCE - VIDEO. Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, Per Johansson, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Vardar Skopje 33-38/ Final de drum pentru campioana Europei - Gyor si Vardar se vor lupta pentru trofeu

CSM Bucuresti, campioana en-titre a Europei, a fost invinsa de-o maniera categorica de Vardar Skopje, in cel de-al doilea meci din Final Four-ul Ligii Campionilor, gazduit de sala Papp Laszlo Sportarena din Budapesta. Jucatoarele pregatite de Per Johansson au fost depasite cu 38-33, la capatul unei partide in care au fost dominate la toate capitolele. Dupa o prima repriza dezastruoasa, in care a primit 20 de goluri si a inscris doar 13, CSM n-a contat nici in a doua parte si a ratat astfel ocazia de a-si apara trofeul cucerit anul trecut.

CSM Bucuresti, eliminata din Liga Campionilor la handbal feminin: Campioana Romaniei a fost invinsa de Vardar Skopje

Veste trista pentru iubitorii sportului din Romania! CSM Bucuresti a fost eliminata din Liga Campionilor la handbal feminin dupa ce a pierdut meciul disputat sambata noapte in Final Four de la.

Gyor, prima finalista a Ligii Campionilor la handbal feminin; CSM Bucuresti joaca in a doua semifinala

Echipa de handbal feminin Gyor ETO este prima finalista a Ligii Campionilor, dupa ce a invins, sambata, in semifinale la Turneul Final Four de la Budapesta, formatia Buducnost Podgorica, cu Cristina Neagu in lot, scor 26-20 12-9). CSM Bucuresti joaca in a doua semifinala, tot sambata, cu HC Vardar.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )