Libnet.ro
UNICEF

18:30

LIVE Miami Open: Monica Niculescu debuteaza in competitie (20:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Miami Open: Monica Niculescu debuteaza in competitie (20:00)

Monica Niculescu deschide balul participarilor romanesti la Miami Open, marti seara, cu meciul din primul tur impotriva lui Shelby Rogers, o jucatoare de pe locul 80 mondial. continuă pe Online Sport

LIVE Miami Open: Monica Niculescu debuteaza in competitie. Serena Williams o asteapta in turul 2

Monica Niculescu deschide balul participarilor romanesti la Miami Open, marti seara, cu meciul din primul tur impotriva lui Shelby Rogers, o jucatoare de pe locul 80 mondial.

Miami Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 unde o asteapta Serena Williams

Monica Niculescu a deschis balul participarilor romanesti la Miami Open, marti seara, cu meciul din primul tur impotriva lui Shelby Rogers, o jucatoare de pe locul 80 mondial. In turul doi, jucatoarea noastra ar putea juca din nou cu Serena Williams.

Miami 2015: Monica Niculescu a cattigat primul tur

Jucatoarea romana Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers, cu 7-6 1), 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami Florida), informeaza Agerpres.

Miami 2015: Monica Niculescu a castigat primul tur

Jucatoarea romana Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers, cu 7-6 1), 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami Florida), informeaza Agerpres.

Programul romanilor la Miami 2015 Ziua 1: Niculescu debuteaza pe arena centrala

Capitala tenisului se muta, pentru urmatoarele doua saptamani, la Miami, acolo unde vor avea loc, in paralel, turneele WTA Premier Mandatory, respectiv ATP Masters 1000. Prima zi aduce doua romance la fileu.

Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami

Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers, cu 7-6 1), 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami Florida), informeaza Agerpres. Astfel, Niculescu, aflata pe locul 72 in lume,.

WTA Miami: Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu vor evolua marti

Monica Niculescu locul 70 WTA) va debuta la turneul de la Miami Premier Mandatory) in cursul zilei de marti, informeaza site-ul oficial al competitiei. Niculescu o va intalni in turul intai pe Shelby Rogers SUA - locul 86 WTA).

WTA Miami: Monica Niculescu, in turul doi, unde o va intalni pe Serena Williams

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 1), 6-1, si va juca in runda urmatoare cu numarul 1 mondial, Serena Williams.

Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal la Miami Open

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, pe tabloul principal al turneului WTA Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii totale in valoare de 5. 4 milioane de dolari.

Serena Williams afla astazi daca poate juca la Miami Open. Simona Halep incepe vineri

Lidera mondiala Serena Williams, cu care Simona Halep s-ar putea intalni in semifinale la Miami,va fi supusa, marti, unor amanuntite controale medicale pentru a vedea daca poate participa la turneul american, cel care se desfasoara foarte aproape de resedinta acesteia din Palm Beach.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2015 seconds )