Libnet.ro
UNICEF

01:06

WTA Miami: Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu vor evolua marti

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu vor evolua marti

Monica Niculescu locul 70 WTA) va debuta la turneul de la Miami Premier Mandatory) in cursul zilei de marti, informeaza site-ul oficial al competitiei. Niculescu o va intalni in turul intai pe Shelby Rogers SUA - locul 86 WTA). continuă pe Hotnews

Miami 2015: Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA si cap de serie numarul 2 in calificarile pentru turneul din categoria Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, a acces, marti, pe tabloul principal al competitiei, informeaza Mediafax.

Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal la Miami Open

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, pe tabloul principal al turneului WTA Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii totale in valoare de 5. 4 milioane de dolari.

Alexandra Dulgheru avanseaza in calificarile de la Miami

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul secund al calificarilor turneului WTA Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii totale in valoare de 5. 4 milioane de dolari.

Miami 2015: Alexandra Dulgheru, in turul al doilea

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru a invins-o pe frantuzoaica Oceane Dodin cu 6-4, 4-6, 6-1, luni, in runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Miami Florida), potrivit Mediafax.

Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami

Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers, cu 7-6 1), 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami Florida), informeaza Agerpres. Astfel, Niculescu, aflata pe locul 72 in lume,.

WTA Miami: Monica Niculescu, in turul doi, unde o va intalni pe Serena Williams

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 1), 6-1, si va juca in runda urmatoare cu numarul 1 mondial, Serena Williams.

Miami 2015: Monica Niculescu a cattigat primul tur

Jucatoarea romana Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers, cu 7-6 1), 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami Florida), informeaza Agerpres.

Miami 2015: Monica Niculescu a castigat primul tur

Jucatoarea romana Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers, cu 7-6 1), 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami Florida), informeaza Agerpres.

Miami Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 unde o asteapta Serena Williams

Monica Niculescu a deschis balul participarilor romanesti la Miami Open, marti seara, cu meciul din primul tur impotriva lui Shelby Rogers, o jucatoare de pe locul 80 mondial. In turul doi, jucatoarea noastra ar putea juca din nou cu Serena Williams.

LIVE Miami Open: Monica Niculescu debuteaza in competitie. Serena Williams o asteapta in turul 2

Monica Niculescu deschide balul participarilor romanesti la Miami Open, marti seara, cu meciul din primul tur impotriva lui Shelby Rogers, o jucatoare de pe locul 80 mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )