Libnet.ro
UNICEF

10:45

LIVE Monica Niculescu - Jennifer Brady in turul 3 la US Open

Online Sport Online Sport,
LIVE Monica Niculescu - Jennifer Brady in turul 3 la US Open

Monica Niculescu, singura reprezentanta a Romaniei ramasa in concursul de simplu de la US Open, o intalneste sambata seara pe americanca Jennifer Brady pentru un loc in optimile de finala. continuă pe Online Sport

LIVE Monica Niculescu - Jennifer Brady in turul 3 la US Open (dupa 20:00)

Monica Niculescu, singura reprezentanta a Romaniei ramasa in concursul de simplu de la US Open, o intalneste sambata seara pe americanca Jennifer Brady pentru un loc in optimile de finala.

Monica Niculescu, eliminata de la US Open dupa un meci de lupta

Monica Niculescu, singura reprezentanta a Romaniei ramasa in concursul de simplu de la US Open, a fost eliminata de americanca Jennifer Brady si a ratat calificareain optimile de finala.

Monica Niculescu, victorie la US Open

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-3, 6-2, pe jucatoarea franceza.

US Open: Monica Niculescu, eliminata in turul trei de Jennifer Brady

Romania a ramas si fara ultima reprezentanta de pe tabloul de simplu, Monica Niculescu 57 WTA) fiind invinsa de Jennifer Brady SUA - 91 WTA) in turul trei de la US Open, dupa un meci maraton de doua ore si 25 de minute.

US Open: Monica Niculescu o invinge in 3 seturi pe Ana Bogdan/ Duel cu Jennifer Brady in turul trei

Monica Niculescu a castigat duelul romanesc din turul doi de la US Open cu Ana Bogdan, scor 6-2, 3-6; 6-3. In turul trei, Monica Niculescu va juca impotriva americancei Jennifer Brady, locul 91 WTA. Brady a trecut in turul doi de favorita 23, sportiva ceha Barbora Strycova, locul 25 WTA.

US Open: Monica Niculescu o invinge in 3 seturi pe Ana Bogdan/ Duel cu Jennifer Brady in turul trei/ Sorana Cirstea, invinsa de Ostapenko

Monica Niculescu a castigat duelul romanesc din turul doi de la US Open cu Ana Bogdan, scor 6-2, 3-6; 6-3. In turul trei, Monica Niculescu va juca impotriva americancei Jennifer Brady, locul 91 WTA. Brady a trecut in turul doi de favorita 23, sportiva ceha Barbora Strycova, locul 25 WTA.

Victorie romaneasca extraordinara la US Open: Monica Niculescu e in turul II. A scos favorita numarul 14

Monica Niculescu 57 WTA) a provocat prima mare surpriza a zilei de azi la US Open, trecand de ocupanta locului 13 WTA, dupa o victorie categorica.

Monica Niculescu CASTIGA in proba de dublu la US Open

Cuplul Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan), cap de serie numarul 12, a invins, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, perechea Kirsten Flipkens/Aleksandra Krunici Belgia/Serbia) si s-a calificat.

US Open: Monica Niculescu, ultima reprezentanta a Romaniei pe tabloul de simplu

Monica Niculescu este ultima jucatoare din Romania aflata inca in concurs pe tabloul de simplu de la US Open, numarul 57 WTA urmand sa o intalneasca pe Jennifer Brady SUA - pozitia 91 in lume). Meciul va fi al doilea al zilei de pe Terenul 17, urmand sa fie Livescore pe HotNews. ro in jurul orei 20:00).

LIVE Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko si Monica Niculescu - Ana Bogdan in turul 2 la US Open (18:00)

Urmariti live text in aceasta pagina, dupa ora 18:00, meciurile Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko si Monica Niculescu - Ana Bogdan din turul 2 al US Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )