Libnet.ro
UNICEF

08:30

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: 100 de ani de la intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: 100 de ani de la intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial

27 august 1916, ora 15. Traficul a incetat de-a lungul frontierei romano-austro-ungare. Romania a blocat drumurile ce duc spre frontiera. Granicerii imperiali austro-ungari se grabesc sa raporteze: ceva se intampla dincolo de granita, iar trupele romane urmau, mai mult ca sigur, sa atace de-a lungul frontierei. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00. Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, despre negocierile cu Dacian Ciolos pentru candidatura la alegerile parlamentare

Vicepresedintele PNL, Mihai Voicu, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre stadiul negocierilor dintre liberali si premierul Dacian Ciolos privind o posibila candidatura la parlamentare. ii vor cere liderii PNL lui Dacian Ciolos sa se inscrie in partid sau vor accepta sa-l sustina in continuare ca tehnocrat? Vor candida si alti ministri din Guvernul Ciolos pe listele PNL? Iata doar doua intrebari la care va raspunde Mihai Voicu.

Cod galben de vant puternic in Dobrogea, pana la ora 19:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic valabila pana la ora 19:00, in zona Dobrogei.

Interviu-eveniment: celebrul scriitor Pascal Bruckner, invitat la Adevarul Live

Aflat intr-o noua vizita in Romania, prilejuita de premiera mondiala a primei sale piese de teatru, scrisa special pentru editia din acest an a Festivalului de teatru Independent Undercloud, celebrul scriitor francez Pascal Bruckner va oferi un interviu in exclusivitate jurnalistului Florin Ghioca, la Adevarul Live, joi, 25 august, de la ora 11.

Pianista Ana Silvestru, despre viata de artist in afara granitelor Romaniei, la Adevarul Live de la ora 15.00 VIDEO

In cadrul Festivalului Dilema veche 26-28 august), care se va desfasura la Alba Iulia, una dintre invitatele evenimentului este pianista Ana Silvestru, stabilita in prezent la Berlin.

Cand arta fotografica patrunde in sala de operatii. La Adevarul Live, de la ora 14.00

In momentul anesteziei generale, corpul uman pierde contactul cu lumea inconjuratoare, moment in care intervin medicii chirurgi. Ce se intampla insa daca si un fotograf surprinde momente ale operatiilor si le transforma in adevarate opere de arta? Cristina Bobe a facut pasul spre aceasta zona, in care e nevoie de mai mult decat de tarie de caracter.

Silviu Iliuta, autorul cartii Toate titlurile bune au fost date si blogger la cronicipebune.ro, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Pe Silviu Iliuta publicul cititor il cunoaste prin prisma blogului sau, cronicipebune. ro, mai putin in calitate de scriitor, intrucat se afla abia la debut, cu volumul Toate titlurile bune au fost date, si mai deloc de la Cronica Carcotasilor, unde pune umarul in spatele camerelor, alaturi de colegii lui.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )