Libnet.ro
UNICEF

14:30

LIVE ORA 11.00, DEZBATERE HISTORIA: A schimbat actul de la 23 august 1944 soarta Romanei?

Adevărul Adevărul,
LIVE ORA 11.00, DEZBATERE HISTORIA: A schimbat actul de la 23 august 1944 soarta Romanei?

La 69 de ani de la inlaturarea si arestarea maresalului Ion Antonescu de catre Regele Mihai, actul politic si militar de la 23 august 1944 continua sa reprezinte unul dintre cele mai controversate momente din istoria Romaniei. continuă pe Adevărul

Adevarul LIVE DEZBATERE HISTORIA: A schimbat actul de la 23 august 1944 soarta Romaniei?

La 69 de ani de la inlaturarea si arestarea maresalului Ion Antonescu de catre Regele Mihai, actul politic si militar de la 23 august 1944 continua sa reprezinte unul dintre cele mai controversate momente din istoria Romaniei.

Cornel Ilie si Gabi Maga din trupa Vunk, vin la Adevarul Live de la ora 11.00

Au lansat unul dintre hiturile verii 2013, Asa, si?. Cea mai recenta piesa semnata Vunk, s-a auzit la mare, pe posturile de radio si TV, iar astazi se va auzi si in studioul Adevarul Live, de la ora 11. Cornel Ilie, solistul trupei, impreuna cu chitaristul Gabi Maga, vor fi prezenti in emisiune si vor vorbi despre cele mai noi proiecte muzicale ale formatiei, dar si despre noul lor succes.

INTERVIU Mircea Geoana, invitat la Adevarul Live, de la ora 11.00

Senatorul PSD, Mircea Geoana, va dezbate, alaturi de jurnalista Diana Rusu, tensiunile din relatia Statelor Unite cu Rusia, in contextul anularii vizitei presedintelui Obama la Moscova.

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Sfaturi de la profesori din liceele de top, la Adevarul Live, de la ora 15:00

Profesorul de matematica si directorul adjunct de la Colegiul National Sf. Sava, Adrian Troie, alaturi de profesoara de Limba Romana Ecaterina Stanca, de la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, vor discuta astazi, incepand de la ora 15:00, la ADEVARUL LIVE, despre a doua sesiune de Bac si variantele de subiecte pentru candidati.

Cine va realiza manualele digitale si care e soarta proiectelor POSDRU de 100 de milioane euro? Gabriel Ispas, secretar general adjunct in Ministerul Educatiei, discuta online cu cititorii joi, de la 11.00

Ce s-a intamplat cu proiectele POSDRU anuntate de Ministerul Educatiei, in valoare de aproximativ 100 de milioane de euro, cu termen limita initial de depunere a ofertelor doua zile mai tarziu? Cine va realiza manualele digitale, unde vor fi ele gazduite, in ce stadiu se afla acest proiect si cand vor invata elevii online? Gabriel Ispas, secretar general adjunct in Ministerul Educatiei, va discuta online cu cititorii HotNews. ro joi, de la ora 11. Puneti intrebari prin formularul de comentarii din articol.

Cum a ajuns cercetarea romaneasca sub lupa prestigioasei reviste Nature, la Adevarul Live, incepand cu ora 11.00

Revista Nature a publicat miercuri o analiza plecand de la nemultumirea cercetatorilor legata de taierea fondurilor, in aprilie 2013, in care arata ca cercetarea din Romania este in cadere libera. Despre acest subiect si schimbarile controversate din sistemul universitar autohton vom discuta cu cercetatori, politicieni si inclusiv cu autoarea articolului, joi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live.

Riscul de infarct miocardic la tineri. Dr. Daniela Popescu, medic primar cardiolog, discuta online cu cititorii, miercuri, de la ora 13.00

Care sunt cauzele unui infarct miocardic la o persoana tanara? Care sunt principalii factori de risc? Cum putem recunoaste simptomele unui infarct de miocard? Cum se poate preveni? Dr. Daniela Popescu, medic primar cardiologie, discuta online cu cititorii MedLive. ro, miercuri, de la ora 13. Intra pe MedLive. ro pentru a adresa intrebari medicului.

Riscul de infarct miocardic la tineri. De ce apare si in ce conditii? Dr. Daniela Popescu, medic primar cardiolog, discuta online cu cititorii, miercuri, de la ora 13.00

Care sunt cauzele unui infarct miocardic la o persoana tanara? Care sunt principalii factori de risc? Cum putem recunoaste simptomele unui infarct de miocard? Cum se poate preveni? Dr. Daniela Popescu, medic primar cardiologie, discuta online cu cititorii MedLive. ro, miercuri, de la ora 13. Intra pe MedLive. ro pentru a adresa intrebari medicului.

LIVE TEXT Ponta: Nu intretin conflictul cu presedintele si cred ca e impotriva tarii / Eu cred ca am ales multi oameni cinstiti in Guvern, insa dupa aceea devin tinte

Premierul Victor Ponta participa joi seara, incepand cu ora 21:00, la emisiunea Talk B1, difuzata de B1 TV, informeaza Guvernul Romaniei. HotNews. ro transmite LiVE TEXT principalele declaratii ale premierului.

Azi LIVE Conferinta de presa Dumitru Dragomir (11:00)

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 11:00 conferinta de presa pe care o sustine Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )