Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cornel Ilie si Gabi Maga din trupa Vunk, vin la Adevarul Live de la ora 11.00

Adevărul Adevărul,
Cornel Ilie si Gabi Maga din trupa Vunk, vin la Adevarul Live de la ora 11.00

Au lansat unul dintre hiturile verii 2013, Asa, si?. Cea mai recenta piesa semnata Vunk, s-a auzit la mare, pe posturile de radio si TV, iar astazi se va auzi si in studioul Adevarul Live, de la ora 11. Cornel Ilie, solistul trupei, impreuna cu chitaristul Gabi Maga, vor fi prezenti in emisiune si vor vorbi despre cele mai noi proiecte muzicale ale formatiei, dar si despre noul lor succes. continuă pe Adevărul

Cornel Ilie si Gabi Maga din trupa Vunk, la Adevarul Live

Au lansat unul dintre hiturile verii 2013, Asa, si?. Cea mai recenta piesa semnata Vunk, s-a auzit la mare, pe posturile de radio si TV, iar astazi se va auzi si in studioul Adevarul Live. Cornel Ilie, solistul trupei, impreuna cu chitaristul Gabi Maga, vor fi prezenti in emisiune si vor vorbi despre cele mai noi proiecte muzicale ale formatiei, dar si despre noul lor succes.

VIDEO Cornel Ilie si Gabi Maga din trupa Vunk, la Adevarul Live: La radio, o piesa are intrare doar daca este buna, nu pentru ca se dau spagi

Au lansat unul dintre hiturile verii 2013, Asa, si?. Cea mai recenta piesa semnata Vunk, s-a auzit la mare, pe posturile de radio si TV, iar astazi s-a auzit si in studioul Adevarul Live. Cornel Ilie, solistul trupei, impreuna cu chitaristul Gabi Maga, au venit in emisiune, unde au vorbit despre proiectele de viitor ale formatiei, dar si despre noul lor succes.

Cornel Ilie prezinta Romanian Music Awards 2013!

Music Channel si Utv, organizatorii Romanian Music Awards, au decis sa le ofere fanilor o surpriza si au stabilit ca atunci cand se va atinge pragul de 500. 000 voturi pentru artistii nominalizati la cele 14 categorii http://rma. 1music. ro/), sa anunte numele unuia dintre prezentatori. Asadar, primul prezentator anuntat al galei de anul acesta este Cornel Ilie .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )