Libnet.ro
UNICEF

09:00

LIVE Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala

Online Sport Online Sport,
LIVE Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala

Andreea Mitu evolueaza, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu este live text in aceasta pagina dupa ora 17:30. continuă pe Online Sport

LIVE Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala (luni, dupa 17:30)

Andreea Mitu evolueaza, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu este live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

GAME cu GAME Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala

Andreea Mitu a eluatvo, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu a fost live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

Live Score Roland Garros. Andreea Mitu - Van Uytvanck: ora 17.00. Duel al jucatoarelor-surpriza, in optimi!

Andreea Mitu, 100 WTA, joaca, luni, impotriva belgiencei Alison Van Uytvanck, 88 WTA, in optimile turneului de la Roland Garros. Romanca va porni cu sanse egale in lupta pentru sferturi, cele doua find jucatoare-surpriza ale grand slam-ului de la Paris.

Roland Garros: Andreea Mitu joaca luni pentru un loc in sferturile de finala ale turneului

Andreea Mitu joaca luni pentru un loc in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, in optimi romanca o va infrunta pe belgianca Alison Van Uytvanck, locul 93 mondial. in sferturi s-a calificat deja.

Roland Garros: Andreea Mitu, VICTORIA carierei in fata lui Schiavone. Singura romanca din OPTIMI!

Andreea Mitu, 100 WTA, a obtinut cea mai mare victorie a carierei sale, in turul al treilea, la Roland Garros. Romanca s-a calificat in premiera in optimi, dupa 7-5, 6-4, cu italianca Francesca Schiavone, 92 WTA.

Roland Garros: Andreea Mitu s-a calificat in optimile de finala

Andreea Mitu, locul 100 WTA, s-a calificat, sambata, in optimile turnelui de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe italianca Francesca Schiavone, locul 92 WTA, cu scorul de 7-5, 6-4, scrie Agerpres. Calificare.

Live Score Roland Garros. Andreea Mitu - Van Uytvanck: 1-6. 1-0. Romanca incepe cu punct setul al doilea

Andreea Mitu, 100 WTA, joaca, luni, impotriva belgiencei Alison Van Uytvanck, 88 WTA, in optimile turneului de la Roland Garros. Romanca va porni cu sanse egale in lupta pentru sferturi, cele doua find jucatoare-surpriza ale grand slam-ului de la Paris.

LIVETEXT Roland Garros: Andreea Mitu versus Alison van Uytvank, din Belgia. invingatoarea merge in sferturi

Andreea Mitu se afla in fata unei performante greu de imaginat inaintea French Open. Bucuresteanca de 24 de ani se poate califica in sferturile de finala ale Roland Garros.

Roland Garros: Andreea Mitu vs Alison Van Uytvanck (Dupa ora 17:00)

Andreea Mitu se afla in fata celei mai importante performante din cariera: patrunderea in sferturile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Jucatoarea noastra o va intalni pe Alison Van Uytvanck in jurul orei 17:00), meciul de pe terenul 1 urmand sa fie Livescore pe HotNews. ro.

Roland Garros: Andreea Mitu si Horia Tecau vor evolua astazi

Cristina-Andreea Mitu va juca astazi in optimile turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, sportiva din Romania urmand sa o intalneasca pe Alison Van Uytvanck, din Belgia. Tot luni va evolua si Horia Tecau la dublu mixt.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )