Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE SCORE: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
LIVE SCORE: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat , in premiera, in optimile de finala ale Roland Garros, dupa ce a invins-o azi, cu 6-3, 6-0 intalnirea cu Maria Teresa Torro-Flor. Halep o va intalni in optimi pe castigatoarea jocului Sloane Stephens- Ekaterina Makarova. Stephens are 6-3 an primul set si 4-3 in al doilea set. continuă pe România Liberă

LIVE SCORE: Simona Halep- M.T. Torro-Flor, in turul trei la Roland Garros, ora 12

Simona Halep o intalneste azi, in premiera, pe Maria- Teresa Torro-Flor, din Spania, in meciul din turul trei de la Roland Garros. Dupa eliminarea surprinzatoare a primelor trei favorite ale turneului, Halep are acum cele mai mari sanse la cucerirea trofeului, primul de Mare Slem din cariera ei.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat , in premiera, in optimile de finala ale Roland Garros, dupa ce a invins-o azi, cu 6-3, 6-0 intalnirea cu Maria Teresa Torro-Flor. Halep o va intalni in optimi pe castigatoarea jocului Sloane Stephens- Ekaterina Makarova. Stephens are 6-3 an primul set si 4-3 in al doilea set.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala la Roland Garros, dupa un nou succes convingator

Simona Halep este de neoprit. A patra jucatoare a lumii s-a calificat in optimile de finala la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a obtinut o noua victorie convingatoare. Romanca a.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala la Roland Garros

Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, sambata, in optimi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai buna performanta a romancei la turneul de la Paris,.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala, cea mai buna performanta la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, sambata, in optimi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai buna performanta a romancei la turneul de la Paris.

Simona Halep s-a calificat in turul trei, cea mai buna performanta la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai buna performanta a romancei la.

Simona Halep s-a calificat in turul trei, cea mai buna performanta la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Aceasta este cea mai buna performanta a romancei la .

Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa o victorie categorica impotriva Mariei-Teresa Torro-Flor

Simona Halep a castigat detasat partida disputata contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA, scor 6-3 6-0, calificandu-se asfel in optimile Turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Este cea mai buna performanta inregistrata de Halep la acest turneu. Vezi in text desfasurarea partidei.

Roland Garros: Simona Halep - Heather Watson 6-2, 6-4/ Calificare superba in turul trei

Simona Halep locul 4 WTA) s-a calificat, in premiera, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, jucatoarea noastra trecand de Heather Watson locul 92 in ierarhia mondiala), scor 6-2, 6-4. Meciul a durat o ora si 19 minute. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Sorana Carstea victorie cu Teliana Pereira Brazilia), scor 6-2, 7-5.

Live Score: Roland Garros- Simona Halep-Heather Watson 6-2, 6-4

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros dupa ce a invins-cu cu 6-2, 6-4 pe britanica Heather Watson. in turul trei, Halep o va intalni pe jucatoarea MT. Torro/Flores din Spania care a trecut in turul doi cu 6-2,2-6,6-2 de Magdalena Rybarikova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )