Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT: 21.45, Finala Champions League intre Real Madrid si Atletico Madrid se joaca ACUM

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT: 21.45, Finala Champions League intre Real Madrid si Atletico Madrid se joaca ACUM

Real Madrid si Atletico Madrid, doua dintre cele mai bune echipe din Primera Division, se intalnesc sambata in finala celui de-al 61-lea sezon de Champions League. Partida se disputa ACUM pe arena San Siro din Milano. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT: 21.45, Finala Champions League intre Real Madrid si Atletico Madrid se joaca ACUM. Atleti, RATEAZA o lovitura de pedeapsa

Real Madrid si Atletico Madrid, doua dintre cele mai bune echipe din Primera Division, se intalnesc sambata in finala celui de-al 61-lea sezon de Champions League. Partida se disputa ACUM pe arena San Siro din Milano.

LIVE TEXT: 21.45, ora de start a Finalei din Champions League intre Real Madrid si Atletico Madrid

Real Madrid si Atletico Madrid, doua dintre cele mai bune echipe din Primera Division, se intalnesc sambata in finala celui de-al 61-lea sezon de Champions League. Partida se va disputa pe arena San Siro din Milano si va incepe la ora 21:45.

Reduceri la televizoare: cinci modele pe care sa urmaresti finala Champions League

Finala Champions League se difuzeaza sambata, iar meciul dintre Real Madrid si Atletico Madrid merita urmarit pe un TV cu diagonala mare si culori spectaculoase. Pentru asta, v-am pregatit o selectie de televizoare la reducere, pentru toate bugetele si nevoile. Televizoare la reducere UTOKU32HD5 UTOKU32HD5 este cel mai ieftin dintre cele prezentate si incepem cu [].

LIVE TEXT: Real Madrid si Atletico Madrid se intalnesc, sambata seara, in Finala Champions League

Atletico si Real isi vor disputa al doilea trofeu intr-o finala de Champions League din ultimele trei sezoane. Cele doua grupari din Madrid s-au mai intalnit in ultimul act din 2014, cand Real a castigat cu 4-1, dupa prelungiri.

Champions League: Real Madrid, noua regina a Europei (6-4 dupa penaltiuri cu Atletico)

Real Madrid a castigat sambata seara pentru a doua oara finala Champions League in fata celor de la Atletico Madrid, dupa ce s-a impus la penalty-uri, cu scorul de 6-4, in partida disputata pe arena San Siro din Milano. La finalul celor 120 de minute, cele doua echipe se aflau la egalitate, scor 1-1. Ronaldo a executat penalty-ul decisiv, lusitanul fiind aproape absent pe parcursul meciului. Realul si-a trecut in palmares al 11-lea trofeu UCL, fiind detinatoarea record a competitiei.

LIVE TEXT: Romania-Congo primul amical din Italia al tricolorilor se joaca ACUM. Romania-Congo 1-0

Nationala de fotbal a Romaniei joaca miercuri seara primul amical din cadrul cantonamentului din Italia. Tricolorii intalnesc echipa similara a Statului Congo. Partida se joaca in localitatea Como.

Liga Campionilor: Totul despre finala Real Madrid-Atletico Madrid (LIVE, 21:45)

Pentru a doua oara in ultimii trei ani rivalele Real Madrid si Atletico Madrid se intalnesc in finala din Liga Campionilor, de aceasta data la Milano dupa ce in 2014 Real a castigat la Lisabona dupa un final de nebun de partida.

Compara-le pe Real Madrid si Atletico Madrid inainte de marea finala

Atletico a fugit cu peste 100 de kilometri mai mult decat Real Madrid pentru a ajunge in finala Ligii Campionilor. Iata cifrele celor doua echipe din actuala editie a Champions League.

Finala Ligii Campionilor, cel mai important meci al sezonului, se joaca la Milano. Real sau Atletico, cine se va incorona Regina Europei? (FOTO+VIDEO)

Intreaga Europa asteapta meciul anului dintre Real Madrid si Atletico Madrid, din finala Champions League. Finala reeditata din urma cu doi ani se anunta a fi cel mai tare meci al sezonului, pentru ca.

LIVE TEXT: Simona Halep si Irina Begu, calificate in turul trei la Roland Garros

Simona Halep a castigta dupa o ora si 45 de minute cu Naomi Osaka, 6-3 in decisiv, si va evolua in optimi cu Safarova sau Stosur, sportive care se infrunta tot vineri. A fost un meci greu. Osaka este o jucatoare tanara si joaca fara emotii. Eu am fost mai nervoasa, dar important este ca am mers mai departe, a fost prima reactie a Simonei dupa joc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )