Libnet.ro
UNICEF

14:30

LIVE TEXT. Basescu: Raportul de condamnare a comunismului, unul dintre cele mai inspirate si ...

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Basescu: Raportul de condamnare a comunismului, unul dintre cele mai inspirate si ...

Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Basescu: Raportul de condamnare a comunismului, una dintre cele mai inspirate si ...

Presedintele Traian Basescu, care a participat, marti, la lansarea celui de-al doilea volum al Istoriei comunismului din Romania. Documente Nicolae Ceausescu 1965-1971), a declarat ca raportul de condamnare a comunismului este una dintre cele mai inspirate si corecte actiuni ale Administratiei PrezidentialeIn sustinerea cu documente din arhivele nationale a raportului din 18 decembrie 2006, am declarat regimul communist ca fiind ilegitim si ilegal. ) Umbrela prezidentiala asezata asupra .

Unul dintre cei mai iubiti actori americani va debuta in universul editorial

Johnny Depp va lansa, alaturi de celebra editura HarperCollins Publishers, un produs editorial care va purta numele companiei sale de productie cinematografica, Infinitum Nihil, informeaza contactmusic. com. Unul.

Relatia cu Israelul probabil va fi unul dintre subiectele dezbaterii electorale din Statele Unite.

Relatia strategica a Statelor Unite cu Israelul va fi probabil una dintre temele abordate in cursul dezbaterii televizate la care vor participa presedintele SUA, Barack Obama, si adversarul sau republican, Mitt Romney, scrie site-ul Ynetnews. com, potrivit Mediafax. Dezbaterea de la Hempstead New York) se va concentra pe probleme de politica interna si externa, cu trei saptamani inaintea scrutinului prezidential din Statele Unite. Conform jurnalistilor de la Ynetnews, relatia strategica a .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2956 seconds )