Libnet.ro
UNICEF

08:00

LIVE TEXT Criza in Ucraina: Atac al separatistilor impotriva unei unitati militare din Lugansk, soldat cu victime/ Lavrov cere masuri de urgenta

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Criza in Ucraina: Atac al separatistilor impotriva unei unitati militare din Lugansk, soldat cu victime/ Lavrov cere masuri de urgenta

Fortele ucrainene au suferit pierderi in cursul unui atac produs miercuri asupra uneia din unitatile sale militare din orasul Lugansk, unul din bastioanele separatistilor pro-rusi din estul tarii, potrivit unui comunicat al Garzii nationale, citat de AFP. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov,a cerut miercuri masuri de urgenta pentru a pune capat baii de sangedin estul Ucrainei. Ora 23:55 Presedintele ucrainean Petro Poroshenko vrea sa discute cu Vladimir Putin pentru aplanarea crizei Ora 23:30Premierul ucrainean Arseni Iateniuk, la o conferinta alaturi de Merkel, premierul Republicii Moldova si cel al Georgiei: Nu va mai exista vreodata un zid al Berlinului in Europa. continuă pe Hotnews

Criza in Ucraina: Atac al separatistilor impotriva unei unitati militare din Lugansk, soldat cu victime/ Lavrov cere masuri de urgenta

Fortele ucrainene au suferit pierderi in cursul unui atac produs miercuri asupra uneia din unitatile sale militare din orasul Lugansk, unul din bastioanele separatistilor pro-rusi din estul tarii, potrivit unui comunicat al Garzii nationale, citat de AFP. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov,a cerut miercuri masuri de urgenta pentru a pune capat baii de sangedin estul Ucrainei. Presedintele ucrainean Petro Poroshenko vrea sa discute cu Vladimir Putin pentru aplanarea crizei. Intre timp, presedintele in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE, Didier Burkhalter, a afirmat, miercuri, ca retinerea observatorilor in estul Ucrainei constituie un act de sabotaj.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale in Ucraina, sub semnul amenintarii Rusiei

Peste 36 de milioane de cetateni ucraineni sunt asteptati duminica la vot pentru a-si alege noul presedinte, pe fondul tensiunilor majore din Estul tarii. In mai multe regiuni, separatistii pro-rusi au amenintat cu impiedicarea procesului electoral si au anuntat ca isi doresc independenta fata de statul ucrainean si alipirea la Rusia. Urmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile prezidentiale din Ucraina.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale in Ucraina, sub semnul amenintarii Rusiei. Putine semne ca in estul tarii se voteaza

Peste 36 de milioane de cetateni ucraineni sunt asteptati duminica la vot pentru a-si alege noul presedinte, pe fondul tensiunilor majore din Estul tarii. In mai multe regiuni, separatistii pro-rusi au amenintat cu impiedicarea procesului electoral si au anuntat ca isi doresc independenta fata de statul ucrainean si alipirea la Rusia. -----------------------------------------Ora 8:40 AFP transmite ca nu exista prea multe dovezi ca sectiile de votare ar fi fost deschise in estul UcraineiUrmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile prezidentiale din Ucraina.

LIVE TEXT Alegeri in Europa: vot in 21 de tari pentru alegerea noului Parlament European

Cetatenii din 20 de state membre UE sunt asteptati duminica la vot pentru alegerea membrilor noului Parlament European. In 8 state membre votul s-a consumat deja Marea Britanie, Olanda, Irlanda, Cehia, Letonia, Malta, Slovacia). In total, peste 400 de milioane de europeni cu drept de vot pot alege noii europarlamentari. ------------------------------------Ora 7. 29: Primele tari in care s-au deschis urnele de vot sunt Romania, Grecia si LituaniaUrmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile din Europa.

LIVE TEXT Alegeri in Europa: Vezi exit poll-urile din Germania, Austria, Cehia

Cetatenii din 20 de state membre UE sunt asteptati duminica la vot pentru alegerea membrilor noului Parlament European. In 7 state membre votul s-a consumat deja Marea Britanie, Olanda, Irlanda, Cehia, Letonia, Malta, Slovacia). In total, peste 400 de milioane de europeni cu drept de vot pot alege noii europarlamentari. ------------------------------------Ora 01:20 Italia: Proiectiile dupa numararea a 10% din voturi coteaza Partidul Democrat al premierului Matteo Renzi cu 40,2% din voturiOra 01:10 Ungaria: Partidul conservator Fidesz al premierului Viktor Orban a dominat alegerile europene, in timp ce extrema dreapta pierde aproape 6 puncteOra 01:00 Marea Britanie: Partidul eurofob Ukip devanseaza conservatorii aflati la putere si opozitia laburista rezultate partiale)Urmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile din Europa.

LIVE TEXT Alegeri europarlamentare in Romania: Urnele s-au deschis la ora 7.00

Peste 18 milioane de cetaten cu drept de vot sunt asteptati sa-i aleaga pe cei 32 de europarlamentari care vor reprezenta Romania in viitorul Parlament European. Urnele de vot s-au deschis la ora 7. 00 si se vor inchide la ora 21. Miza alegerilor este de astazi e uriasa: partidele isi vor calibra eforturile si pentru prezidentialele din noiembrie. In plus fata de alegerile pentru PE, astazi au loc alegeri si pentru 8 locuri de senatori si deputati in Parlamentul Romaniei, precum si alegeri locale pentru o serie de primarii si consilii judetene. -----------------------Ora 7. 35: Biroul Electoral Central va da primele estimari ale prezentei la vot la ora 11. 30Urmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro cele mai importante momente ale zilei de alegeri.

Europarlamentare 2014. Urmareste in format live text cum decurg alegerile in toata tara

Alegerile europarlamentare din 25 mai vor stabili noul lot de 32 de eurodeputati pe care Romania il va trimite la Bruxelles. Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari live text cum decurge scrutinul, pentru ca o intreaga echipa de jurnalisti din toata tara va transmite cele mai importante informatii.

VIDEO Europarlamentare 2014. Live text. Rovana Plumb a votat la o sectie din Dambovita: Am votat impotriva austeritatii

Ministrul Mediul Rovana Plumb, a votat la sectie din orasul Pucioasa, judetul Dambovita, declarand, in sala de votare, ca a ales sa ii apere pe cei multi impotriva saraciei. Rovana Plumba a votat la Scoala Gimnaziala Mihai Viteazu, sectia Nr.

Europarlamentare 2014. Live text. BEJ Dambovita: Primarul din Gura Foii, implicat intr-o altercatie, in preajma sectiei de votare

Biroul Electoral Judetean Dambovita a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca primarul comunei Gura Foii a fost implicat intr-un scandal in fata unei sectii de votare din localitate. Si PSD a reclamat faptul ca edilul a blocat in stil mafiot in trafic un membru PSD.

Alegeri partiale 2014. Live text. Alegatorii din Galati isi aleg un nou deputat pentru Colegiul nr. 9

Alegeri partiale 2014, judetul Galato. Sunt asteptati la urne aproape 25. 000 de locuitori ai cartierelor Aurel Vlaicu, Micro 13B, Micro 14, Micro 38, Micro 39 A, Micro 39 B, Micro 39 C si Micro 40. Ei vor trimite in Parlament un nou deputat, dupa ce social-democratul Aurel Nechita a ramas fara fotoliu din cauza unei incompatibilitati sesizata de ANI.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )