Libnet.ro
UNICEF

08:15

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 2-2. A inceput partida de dublu. Romania - Spania, 0 - 1 (5 - 7, 3 - 2)

Antena3 Antena3,
LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 2-2. A inceput partida de dublu. Romania - Spania, 0 - 1 (5 - 7, 3 - 2)

Irina Begu si Monica Niculescu fac pereche la dublu in partida decisiva pentru accederea in play-off. Si spaniolii au schimbat echipa, aceasta fiind formata din Medina Garrigues si Garbine Muguruza. Begu/Niculescu. continuă pe Antena3

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania. Halep o intalneste ACUM pe Soler Espinosa, scor 6-2, 1-0

Simona Halep locul 3 WTA) a deschis seria intalnirilor dintre Romania si Spania contand pentru primul tur al Grupei Mondiale II a FED CUP. Primul meci al intalnirii Romania-Spania la FED CUP: Simona Halep.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 1-0, dupa victoria Simonei Halep. Begu o intalneste ACUM pe Muguruza 3-6, 2-3

In a doua partida a intalnirii Romania - Spania de la FED CUP,Irina Begu o intalneste Garbine Muguruza, cea mai buna jucatoare a ibericelor. Irina Begu - Garbine Muguruza 0-1 3-6, )0-1: Muguruza a incepu.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 1-0. Halep castiga lejer cu Soler Espinosa, scor 6-2, 6-1. Urmeaza Begu-Muguruza

Dupa meciul Simonei, pe terenul de la Galati vor intra Irina Begu si Garbine Muguruza. Ramaneti pe Antena3. ro pentru a urmari partida LIVE TEXT. Simona Halep locul 3 WTA) a deschis seria intalnirilor dintre.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 2-2. Begu o invinge pe Espinosa, scor 6-2, 6-4. Meciul de dublu va fi decisiv

Meciurile intalnirii Romania - Spania din cadrul FEDCUP au continuat duminica, de la scorul de 1-1. Simona Halep a disputat primul meci al zilei, insa a fost invinsa de Garbine Muguruza in doua seturi.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 1-2. Halep a pierdut cu Muguruza, scor 4-6, 3-6. Begu trebuie sa castige pentru a tine Romania in meci

Meciurile intalnirii Romania - Spania din cadrul FEDCUPcontinua duminica, dupa ce in prima zi scorul a fost de 1-1. Simona Halep a disputat primul meci al zilei, insa a fost invinsa de Garbine.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 1-2. Begu o intalneste ACUM pe Espinosa, scor 6-2

Meciurile intalnirii Romania - Spania din cadrul FEDCUPcontinua duminica, dupa ce in prima zi scorul a fost de 1-1. Simona Halep a disputat primul meci al zilei, insa a fost invinsa de Garbine.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 1-1. Halep o intalneste ACUM pe Muguruza, scor 4-6, 1-0

Meciurile intalnirii Romania - Spania din cadrul FEDCUPcontinua astazi de la scorul de 1-1. Cele mai bune jucatoare ale celor doua tari, Simona Halep si Garbine Muguruza, se infrunta duminica in.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 2-2. A inceput partida de dublu. Romania - Spania, 0 - 0 (2 - 2)

Irina Begu si Monica Niculescu fac pereche la dublu in partida decisiva pentru accederea in play-off. Si spaniolii au schimbat echipa, aceasta fiind formata din Medina Garrigues si Garbine Muguruza. Begu/Niculescu.

Fed Cup. Romania - Spania 1-1. Victorie stralucita pentru Halep, infrangere pentru Begu. Primele reactii!

Simona Halep a castigat primul meci al Romaniei din confruntarea de la Fed Cup cu Spania. Numarul 1 al echipei Romaniei a trecut cu 6-2, 6-1, de Silvia-Soler Espinosa. A doua partida a zilei este cea dintre Begu si Muguruza.

LIVE TEXT. VICTORIE in Fed Cup: Romania - Spania 3-2. La dublu: Romania - Spania, 2 - 1 (5 - 7, 6 - 3, 6 - 2)

Victorie istorica pentru Romania in Fed Cup. Partida decisiva de dublu a fost castigata de romance, desi, cu exceptia avantajului terenului propriu, erau ceva mai slab cotate decat adversarele lor. Irina Begu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )