Libnet.ro
UNICEF

22:15

LIVE TEXT Mihai Tudose, interviu la Digi24: MAE a raspuns ca la box in scandalul cu Ungaria/ BNR spune ca bancile au respectat legislatia. Si tu unde erai?/ Romanii nu sunt mai corupti ca altii, ne facem singuri corupti

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Mihai Tudose, interviu la Digi24: MAE a raspuns ca la box in scandalul cu Ungaria/ BNR spune ca bancile au respectat legislatia. Si tu unde erai?/ Romanii nu sunt mai corupti ca altii, ne facem singuri corupti

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat postului Digi24 si difuzat joi seara ca conflictul iscat cu Ungaria, care a anuntat ca-si retrage sprijinul pentru aderarea Romaniei la OECD, este unul exagerat, considerand totodata reactia Ministerului roman de Externe la decizia Budapestei nu foarte fericita. Emisiunea este in desfasurare. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose, interviu la Digi24: MAE a raspuns ca la box in scandalul cu Ungaria/ BNR spune ca bancile au respectat legislatia. Si tu unde erai?/ Romanii nu sunt mai corupti ca altii, ne facem singuri corupti

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat postului Digi24 si difuzat joi seara ca conflictul iscat cu Ungaria, care a anuntat ca-si retrage sprijinul pentru aderarea Romaniei la OECD, este unul exagerat, considerand totodata reactia Ministerului roman de Externe la decizia Budapestei nu foarte fericita. Emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, critici pentru MAE, in scandalul cu Ungaria

Premierul Mihai Tudose a criticat, joi, pozitia MAE fata de scandalul diplomatic cu Ungaria pe tema Liceului Romano-Catolic din Targu Mures, spunand ca nu ar fi trebuit sa reactioneze atat de.

Mihai Tudose, convocat azi de PNL la Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

ACTUALIZARE 16:35 Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta Parlamentului situatia economica a tarii Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta, in Camera Deputatilor, situatia economica a tarii, fiind convocat la Parlament de PNL pentru o dezbatere cu tema Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei romanesti. *ACTUALIZARE 15:36 Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE *ACTUALIZARE 15:23 Orban, despre FSDI: Este o escrocherie de proportii, consecintele vor fi catastrofale pentru companii romanesti ---- Prim-ministrul Mihai Tudose va fi prezent azi, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica.

Mihai Tudose critica Ministerul Roman de Externe, pe fondul crizei diplomatice dintre Bucuresti si Budapesta: A raspuns prea repede si prea dur. A fost o reactie ca la box

Premierul Mihai Tudose a criticat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, reactia Ministerului Roman de Externe MAE), privind conflictul diplomatic cu Ungaria.

Mihai Tudose dezvaluie in ce conditii si-ar da demisia

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca va demisiona, in cazul in care va fi urmarit penal.

Mihai Tudose, despre relatia cu Iohannis: Nu e vorba ca ne facem concediile impreuna. E bazata pe respect si colaborare

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seara, intr-un interviu acordat pentru Digi24, ca relatia cu presedintele Klaus Iohannis este buna.

Mihai Tudose anunta ca Pilonul II de pensii ar putea deveni optional: Nu il asasineaza nimeni. Vom lua o decizie dupa ce se termina constructia rectificarii

Seful Executivului, Mihai Tudose, a declarat, intr-un interviu acordat pentru Digi24, ca Pilonul II de pensii nu va fi desfiintat, dar ca va fi optional.

Premierul Mihai Tudose, despre rectificarea bugetara: Am promis ca avem grija de politisti

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca rectificarea bugetara va fi pe plus, astfel ca Ministerul Educatiei si cel al Afacerilor Interne vor primi mai multi bani.

Mihai Tudose: Pilonul II de pensii va fi optional

Pilonul II de pensii nu va fi desfiintat, dar va deveni optional, a anuntat premierul Mihai Tudose intr-un interviu acordat postului Digi24.

Mihai Tudose anunta ca Pilonul II de pensii va deveni optional

Seful Executivului, Mihai Tudose, a declarat, intr-un interviu acordat pentru Digi24, ca Pilonul II de pensii nu va fi desfiintat, dar ca va fi optional.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )