Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose, despre relatia cu Iohannis: Nu e vorba ca ne facem concediile impreuna. E bazata pe respect si colaborare

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose, despre relatia cu Iohannis: Nu e vorba ca ne facem concediile impreuna. E bazata pe respect si colaborare

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seara, intr-un interviu acordat pentru Digi24, ca relatia cu presedintele Klaus Iohannis este buna. continuă pe România Liberă

Premierul Tudose, despre relatia cu presedintele Iohannis: Ne consultam...

Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca are o relatie normalacu presedintele Klaus Iohannis, precizand ca se consulta cu acesta pe politica externa si pe politica.

Mihai Tudose despre scolile care nu au autorizatie pentru securitate la incediu: Este o falsa problema

Premierul Mihai Tudose sustine ca problema scolilor care nu au autorizatie pentru securitate la incediu este una falsa, precizand ca este vorba despre o suprareglementare, informeaza.

Mihai Tudose, despre scolile neautorizate la incendiu: Este o falsa problema, o suprareglementare

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu la Digi 24 ca problema scolilor ce nu au autorizatie pentru securitate la incendiu este una falsa, fiind vorba de o suprareglementare.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu. Emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti absolut deloc, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

Premierul Mihai Tudose, despre rectificarea bugetara: Am promis ca avem grija de politisti

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca rectificarea bugetara va fi pe plus, astfel ca Ministerul Educatiei si cel al Afacerilor Interne vor primi mai multi bani.

Mihai Tudose despre modificarea Legilor Justitiei: Nu va fi o ordonanta de genul noaptea ca hotii

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, intr-un interviu acordat postului Antena 3, ca proiectul de modificare a Legilor Justitiei va fi trimis spre aprobare in Parlament si a dat asigurari ca nu va fi adoptat printr-o ordonanta de urgenta, noaptea ca hotii.

Mihai Tudose, despre modificarea legilor justitiei: Nu va fi o OUG noaptea, ca hotii, va fi ziua, la pranz si trimis catre Parlament

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate ca modificarile legilor justitiei nu vor fi adoptate printr-o ordonanta de urgenta noaptea, ca hotii, aluzie la.

Mihai Tudose, despre bugetul Ministerului Apararii: inca nu am cumparat rachetele si corvetute, banii sunt acolo

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, intr-un interviu acordat postului Antena 3, ca nu exista probleme financiare la Ministerul Apararii, dar ca institutia nu a cumparat inca rachetele si corvetute.

Mihai Tudose, despre banii tinuti la saltea: Sunt casatorit, stiti cat de repede dispare salariul?

Premierul Mihai Tudose, care a spus saptamana trecuta ca refuza sa isi tina salariul pe card deoarece nu accepta sa dea bancii cate doi bani de fiecare data cand.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )