Libnet.ro
UNICEF

22:45

LIVE TEXT UPDATE Sedinta a conducerii USL, urmata de o intalnire cu reprezentantii UDMR. Ponta: UDMR nu va face parte din guvern

Hotnews Hotnews,
LIVE TEXT UPDATE Sedinta a conducerii USL, urmata de o intalnire cu reprezentantii UDMR. Ponta: UDMR nu va face parte din guvern

Conducerea USL se intalneste luni cu reprezentantii UDMR pentru a transa problema intrarii la guvernare, au delcarat pentru Hotnews. ro surse politice. Intalnirea se va desfasura la Senat, in biroul lui Crin Antonescu si are loc in contextul in care PNL refuza intrarea UDMR la guvernare. De asemenea, Victor Ponta se confrunta cu o opozitie in interiorul PSD, baronii locali refuzand cooptarea UDMR-ului in Guvern. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea a declarat luni, inaintea consultarilor de la Cotroceni ca subiectul intrarii UDMR la guvernare este unul foarte fierbinte. Dragnea a precizat ca au fost primite la sediul PSD zeci de telefoane de la cetateni de etnie maghiara care s-au pronuntat in defavoarea intrarii UDMR la guvernareUPDATE 16:53 Ponta: Am discutat cu cei de la UDMR, UDMR nu va face parte din guvern. UPDATE 15:20 Surse apropiate negocierilor sustin ca UDMR nu va intra in noul Cabinet. Decizia a fost luata in sedinta USL, urmand sa fie informati si liderii UDMR, au declarat sursele citate. 20: Guvernul Ponta 2 ar urma sa aiba trei vicepremieri: Liviu Dragneaatributii dezvoltare regionala si administratie), Daniel Chitoiuatributii zona economica) si Gabriel Oprea atributii aparare nationala, ordinea publica si securitate), au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate negocierilor. Ministerul Finantelor ramane la PNL si se desparte in doua, creeandu-se un minister al Bugetului care ar reveni PSD. UPDATE 15:00 Conducerea UDMR, reprezentata de Marko Bela, Kelemen Hunor si Laszlo Borbely, au ajuns la palatul Parlamentului, unde se intalnesc cu conducerea USL. 22: La intilnire participa si citiva lideri locali influenti: Nicusor Constantinescu PSD - Constanta), Marian Oprisan PSD - Vrancea), Liviu Dragnea PSD - Teleorman), Gheorghe Nichita PSD - Iasi)UPDATE 14:10 Premierul Victor Ponta a afirmat, inainte de a intra la sedinta USL, ca nu stie nimic despre o decizie a PNL impotriva intrarii UDMR la guvernare. UPDATE 13:40 Daniel Constantin PC): Cooptarea UDMR la guvernare ar starni o reactie negativa din partea electoratuluiUPDATE 13:30 Conducerea PNL a decis ca nu doreste ca UDMR sa participe la guvernare - Daniel Chitoiu. continuă pe Hotnews

UPDATE Sedinta a conducerii USL, urmata de o intalnire cu reprezentantii UDMR. Surse apropiate negocierilor sustin ca cel mai probabil UDMR nu va face parte din noul Cabinet

Conducerea USL se intalneste luni cu reprezentantii UDMR pentru a transa problema intrarii la guvernare, au delcarat pentru Hotnews. ro surse politice. Intalnirea se va desfasura la Senat, in biroul lui Crin Antonescu si are loc in contextul in care PNL refuza intrarea UDMR la guvernare. De asemenea, Victor Ponta se confrunta cu o opozitie in interiorul PSD, baronii locali refuzand cooptarea UDMR-ului in Guvern. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea a declarat luni, inaintea consultarilor de la Cotroceni ca subiectul intrarii UDMR la guvernare este unul foarte fierbinte. Dragnea a precizat ca au fost primite la sediul PSD zeci de telefoane de la cetateni de etnie maghiara care s-au pronuntat in defavoarea intrarii UDMR la guvernareUPDATE 15:20 Surse apropiate negocierilor sustin ca UDMR nu va intra in noul CabinetUPDATE 15. 20: Guvernul Ponta 2 ar urma sa aiba trei vicepremieri: Liviu Dragnea, Daniel Chitoiu si Gabriel Oprea, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate negocierilorUPDATE 15:00 Conducerea UDMR, reprezentata de Marko Bela, Kelemen Hunor si Laszlo Borbely, au ajuns la palatul Parlamentului, unde se intalnesc cu conducerea USL. 22: La intilnire participa si citiva lideri locali influenti: Nicusor Constantinescu PSD - Constanta), Marian Oprisan PSD - Vrancea), Liviu Dragnea PSD - Teleorman), Gheorghe Nichita PSD - Iasi)UPDATE 14:10 Premierul Victor Ponta a afirmat, inainte de a intra la sedinta USL, ca nu stie nimic despre o decizie a PNL impotriva intrarii UDMR la guvernare. UPDATE 13:40 Daniel Constantin PC): Cooptarea UDMR la guvernare ar starni o reactie negativa din partea electoratuluiUPDATE 13:30 Conducerea PNL a decis ca nu doreste ca UDMR sa participe la guvernare - Daniel Chitoiu.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu va anunta la ora 12 noul premier.

Presedintele Traian Basescu sustine, luni la ora 12:00, o conferinta de presa pe marginea discutiilor de la Palatul Cotroceni privind desemnarea noului premier. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. _ _ _ _ Citeste si: LIVE TEXT. Consultarile la Cotroceni s-au incheiat. Victor Ponta, SINGURA propunere de premier La consultari au fost invitati maximum cinci reprezentanti de la fiecare partid politic si, respectiv, ai minoritatilor .

VIDEO. LIVE TEXT. Traian Basescu l-a desemnat pe Victor Ponta premier. ...

12:00 - Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de nominalizare a lui Victor Ponta pentru functia de prim-ministru. Descarca aici comunicatul Administratiei Prezidentiale --- 10:37 - Consultarile de la Palatul Cotroceni dintre partide si premierul Traian Basescu, privind desemnarea noulul premier, s-au incheiat. Potrivit primelor informatii, Victor Ponta a fost singura propunere a partidelor pentru functia de premier. Citeste si: LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu va anunta .

VIDEO. LIVE TEXT. Consultarile la Cotroceni s-au incheiat. ...

12:00 - Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de nominalizare a lui Victor Ponta pentru functia de prim-ministru. --- 10:37 - Consultarile de la Palatul Cotroceni dintre partide si premierul Traian Basescu, privind desemnarea noulul premier, s-au incheiat. Potrivit primelor informatii, Victor Ponta a fost singura propunere a partidelor pentru functia de premier. Citeste si: LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu va anunta la ora 12 noul premier _ _ _ _ 10:00 - Presedintele .

LIVE TEXT. Consultarile la Cotroceni s-au incheiat. Victor Ponta, SINGURA propunere de premier.

10:37 - Consultarile de la Palatul Cotroceni dintre partide si premierul Traian Basescu, privind desemnarea noulul premier, s-au incheiat. Potrivit primelor informatii, Victor Ponta a fost singura propunere a partidelor pentru functia de premier. Citeste si: LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu va anunta la ora 12 noul premier _ _ _ _ 10:00 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, inaintea consultarilor de la Cotroceni, ca PDL nu va merge cu o propunere de premier, va ramane in .

LIVE TEXT Traian Basescu, la finalul summit-ului de iarna: Trebuie consolidata uniunea economica si monetara

Summitul european de iarna s-a incheiat putin dupa ora 12. 30, ora Bruxellesului. Presedintele Traian Basescu prezinta principalele concluzii ale reuniunii liderilor europeni. Urmareste LIVE TEXT declaratia sefului statului .

LIVE TEXT. Ziua Judecatii pentru Vasile Blaga. ...

Sever Voinescu a demisionat din functia de vicepresedinte al PDL, au declarat pentru Mediafax surse participante la sedinta Colegiului Director al partidului. Citeste Sever Voinescu a DEMISIONAT din conducerea PDL UPDATE. Cristian Preda si-a depus demisia din functia de prim-vicepresedinte al PDL, in timpul sedintei Colegiului Director al partidului, au declarat pentru Mediafax surse participante la reuniunea democrat-liberalilor. Citeste Cristian Preda a demisionat din functia de .

LIVE TEXT. Consultari intre presedinte si partide, luni, in vederea DESEMNARII ...

9:36 - Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul USL, ca la consultarile de la Palatul Cotroceni va merge cate un reprezentant din partea fiecarei formatiuni componente a Uniunii Social Liberale. Citeste si: CONSULTARI LA COTROCENI. Ponta: Desemnarea premierului este doar o formalitate 9:20 - Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, la sosirea la sediul USL, ca el personal nu va merge la consultarile de la Palatul Cotroceni, PNL urmeaza sa-l aiba ca unic reprezentant la .

LIVE TEXT. Consultari intre presedinte si partide in vederea DESEMNARII premierului. ...

10:00 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, inaintea consultarilor de la Cotroceni, ca PDL nu va merge cu o propunere de premier, va ramane in opozitie si va participa la discutiile privind modificarea Constitutiei, a Codului electoral si reorganizarea teritoriala. Citeste si: CONSULTARI LA COTROCENI. Blaga: Antonescu are dublu discurs - merge la discutii informale, dar nu si la consultari oficiale 9:36 - Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul USL, ca la .

LIVE TEXT. Ziua Judecatii in PDL. Vasile Blaga: Nu mi-a cerut nimeni DEMISIA. ...

UPDATE: Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, la finalul sedintei Colegiului Director, ca niciun coleg nu i-a cerut demisia. Citeste si Baga: Nu am avut nicun coleg care sa imi solicite demisia _ _ _ _ UPDATE: PDL va organiza o Conventie Nationala in luna mai a anului viitor. Citeste si Conventia Nationala a PDL, in mai 2013. Pana atunci, Blaga ramane presedinte _ _ _ _ UPDATE: Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, vineri, ca el si foarte multi colegi din PDL doresc .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )