Libnet.ro
UNICEF

11:30

LIVE TEXT. Consultarile la Cotroceni s-au incheiat. Victor Ponta, SINGURA propunere de premier.

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Consultarile la Cotroceni s-au incheiat. Victor Ponta, SINGURA propunere de premier.

10:37 - Consultarile de la Palatul Cotroceni dintre partide si premierul Traian Basescu, privind desemnarea noulul premier, s-au incheiat. Potrivit primelor informatii, Victor Ponta a fost singura propunere a partidelor pentru functia de premier. Citeste si: LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu va anunta la ora 12 noul premier _ _ _ _ 10:00 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, inaintea consultarilor de la Cotroceni, ca PDL nu va merge cu o propunere de premier, va ramane in . continuă pe România Liberă

VIDEO. LIVE TEXT. Consultarile la Cotroceni s-au incheiat. ...

12:00 - Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de nominalizare a lui Victor Ponta pentru functia de prim-ministru. --- 10:37 - Consultarile de la Palatul Cotroceni dintre partide si premierul Traian Basescu, privind desemnarea noulul premier, s-au incheiat. Potrivit primelor informatii, Victor Ponta a fost singura propunere a partidelor pentru functia de premier. Citeste si: LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu va anunta la ora 12 noul premier _ _ _ _ 10:00 - Presedintele .

VIDEO. LIVE TEXT. Traian Basescu l-a desemnat pe Victor Ponta premier. ...

12:00 - Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de nominalizare a lui Victor Ponta pentru functia de prim-ministru. Descarca aici comunicatul Administratiei Prezidentiale --- 10:37 - Consultarile de la Palatul Cotroceni dintre partide si premierul Traian Basescu, privind desemnarea noulul premier, s-au incheiat. Potrivit primelor informatii, Victor Ponta a fost singura propunere a partidelor pentru functia de premier. Citeste si: LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu va anunta .

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu va anunta la ora 12 noul premier.

Presedintele Traian Basescu sustine, luni la ora 12:00, o conferinta de presa pe marginea discutiilor de la Palatul Cotroceni privind desemnarea noului premier. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. _ _ _ _ Citeste si: LIVE TEXT. Consultarile la Cotroceni s-au incheiat. Victor Ponta, SINGURA propunere de premier La consultari au fost invitati maximum cinci reprezentanti de la fiecare partid politic si, respectiv, ai minoritatilor .

LIVE TEXT Traian Basescu, la finalul summit-ului de iarna: Trebuie consolidata uniunea economica si monetara

Summitul european de iarna s-a incheiat putin dupa ora 12. 30, ora Bruxellesului. Presedintele Traian Basescu prezinta principalele concluzii ale reuniunii liderilor europeni. Urmareste LIVE TEXT declaratia sefului statului .

LIVE TEXT. Consultari intre presedinte si partide, luni, in vederea DESEMNARII ...

9:36 - Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul USL, ca la consultarile de la Palatul Cotroceni va merge cate un reprezentant din partea fiecarei formatiuni componente a Uniunii Social Liberale. Citeste si: CONSULTARI LA COTROCENI. Ponta: Desemnarea premierului este doar o formalitate 9:20 - Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, la sosirea la sediul USL, ca el personal nu va merge la consultarile de la Palatul Cotroceni, PNL urmeaza sa-l aiba ca unic reprezentant la .

LIVE TEXT. Consultari intre presedinte si partide in vederea DESEMNARII premierului. ...

10:00 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, inaintea consultarilor de la Cotroceni, ca PDL nu va merge cu o propunere de premier, va ramane in opozitie si va participa la discutiile privind modificarea Constitutiei, a Codului electoral si reorganizarea teritoriala. Citeste si: CONSULTARI LA COTROCENI. Blaga: Antonescu are dublu discurs - merge la discutii informale, dar nu si la consultari oficiale 9:36 - Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul USL, ca la .

Consultarile de la Cotroceni s-au terminat: Victor Ponta, singura propunere de premier

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni la ora 10:00, cu toate partidele politice simultan, in vederea consultarilor privind desemnarea sefului nouluiGuvern. La doar 30 de minute de la debutul.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )