Libnet.ro
UNICEF

17:31

LIVE VIDEO Cele mai importante concerte ale Festivalului George Enescu, transmise pe adevarul.ro incepand de duminica

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Cele mai importante concerte ale Festivalului George Enescu, transmise pe adevarul.ro incepand de duminica

Duminica-seara, de la 19. 30, pe site-ul adevarul. ro veti putea urmari live concertul de deschidere a Festivalului Enescu, sustinut de Capela de Stat din Berlin, sub bagheta renumitului dirijor Daniel Barenboim. Pe intreaga perioada a Festivalului George Enescu 1-28 septembrie), concertele si evenimentele vor fi transmise in direct pe adevarul. ro, fiind preluate de la posturile Societatii Romane de Televiziune TVR1, TVR2, TVR+ si TVR HD). continuă pe Adevărul

La multi ani, Michael! TOP 10 cele mai urmarite videoclipuri ale Megastarului pe YouTube!

Astazi, cand Megastarul ar fi implinit varsta de 55 de ani, va propunem un top 10 al celor mai urmarite clipuri ale lui Michael Jackson pe YouTube. Continue reading .

Intersectia din Romania care ne poate baga in Cartea Recordurilor, la ASA NU. Se intampla intr-unul din cele mai importante orase

Pare de-a dreptul imposibil ce se intampla cu drumurile din tara noastra. Daca ne-am uita la preturi, ar insemna ca ar trebui sa mergem pe drumuri pavate cu nestemate, dar nici pe departe de asa ceva. Ultima is.

LIVETEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. Urmareste aici cele mai importante evenimente.

Situatia este tensionata in Siria, dupa ce secretarul de stat american a anuntat ca regimul lui Bashar al-Assad a folosit arme chimice impotriva manifestantilor. Ceea ce am vazut saptamana trecuta in Siria socheaza constiinta mondiala. Aceasta sfideaza orice cod de moralitate. Masacrul orbesc al civililor, uciderea femeilor si copiilor si trecatorilor nevinovati cu arme chimice este o indecenta moral, a declarat, luni, John Kerry. De asemenea, luni, inspectorii Organizatiei .

LIVE TEXT Inca un razboi in Orientul Mijlociu? Moscova regreta amanarea de catre SUA a unei reuniuni pe tema Siriei. Rusia: O interventie militara ar avea consecinte catastrofice/ Presa americana: Obama ia in calcul o interventie de scurta durata, cu imp

Rusia regreta ca Statele Unite au decis sa amane o reuniune bilaterala pe tema Siriei, a precizat marti vice-ministrul rus de externe, potrivit AFP. Decizia SUA vine la scurt timp dupa ce secretarul de stat John Kerry a atribuit atacurile cu arme chimice regimului Assad, fara a astepta o concluzie a expertilor ONU de la fata locului. Interventia lui Kerry este vazuta de Stratfor drept debutul pregatirii opiniei publice americane pentru o interventie armata in Siria. Presa americana scrie marti ca presedintele Barack Obama ia in calcul un atac impotriva Siriei care sa fie scurt si pe o intindere limitata. Ora 13. 55 Ministrul afacerilor externe din Siria a sustinut o conferinta de presa si a declarat regimul se va apara in cazul unei lovituri din partea occidentailor. Vezi in text declaratiile ministrului sirian Walid Mouallem. Ora 13. 15 Potrivit cotidianului elen Kathimerini, citat de New Europe, Washingtonul a solicitat permisiunea guvernului grec sa foloseasca bazele militare grecesti. Cele doua baze din Peloponez si Creta vor fi folosite de fortele navale si aeriene americane pentru transporturi. Guvernul de la Atena a fost de acord sa ajute SUA, insa ministerul de externe a clarificat faptul ca Grecia nu vrea sa se implice intr-o eventuala interventie directa, din cauza temerilor legate de represalii. Ora 12. 35 Marea Britanie isi pregateste planurile pentru o posibila actiune militara, a declarat purtatorul de cuvant al premierului David Cameron. Cameron decide marti daca va convoca sau nu palamentul, actualmente in vacanta, pentru a dezbate o eventuala interventie. Urmareste LIVE TEXT cele mai importante evenimente ale zilei in Siria.

LIVE TEXT Inca un razboi in Orientul Mijlociu? Moscova regreta amanarea de catre SUA a unei reuniuni pe tema Siriei

Rusia regreta ca Statele Unite au decis sa amane o reuniune bilaterala pe tema Siriei, a precizat marti vice-ministrul rus de externe, potrivit AFP. Decizia SUA vine la scurt timp dupa ce secretarul de stat John Kerry a atribuit atacurile cu arme chimice regimului Assad, fara a astepta o concluzie a expertilor ONU de la fata locului. Interventia lui Kerry este vazuta de Stratfor drept debutul pregatirii opiniei publice americane pentru o interventie armata in Siria. Urmareste LIVE TEXT cele mai importante evenimente ale zilei in Siria.

LIVE TEXT Inca un razboi in Orientul Mijlociu? Moscova regreta amanarea de catre SUA a unei reuniuni pe tema Siriei. Rusia: O interventie militara ar avea conscinte catastrofice/ Presa americana: Obama ia in calcul o interventie de scurta durata, cu impa

Rusia regreta ca Statele Unite au decis sa amane o reuniune bilaterala pe tema Siriei, a precizat marti vice-ministrul rus de externe, potrivit AFP. Decizia SUA vine la scurt timp dupa ce secretarul de stat John Kerry a atribuit atacurile cu arme chimice regimului Assad, fara a astepta o concluzie a expertilor ONU de la fata locului. Interventia lui Kerry este vazuta de Stratfor drept debutul pregatirii opiniei publice americane pentru o interventie armata in Siria. Presa americana scrie marti ca presedintele Barack Obama ia in calcul un atac impotriva Siriei care sa fie scurt si pe o intindere limitata. Ora 1. 20 Rusia: O interventie militara ar avea consecinte catastrofice. Ministerul de externe de la Moscova face apel comunitatii internationale si SUA la prudenta. Urmareste LIVE TEXT cele mai importante evenimente ale zilei in Siria.

Cele mai ciudate legi din lume: Mestecatul gumei sau imbracamintea camuflata, interzise prin lege

In intreaga lume exista legi care mai de care mai ciudate, care starnesc curiozitatea turistilor. Ministerul britanic al Afacerilor Externe a publicat o lista cu cele mai neobisnuite legi. Venetia: Hranirea.

Cele mai noi 10 hoteluri de lux din lume! Toate s-au deschis in luna august!

Luna august a adus dupa sine odata cu incheierea sezonului cald, inaugurara a numeroase hoteluri de lux localizate in cele mai frumoase destinatii din lume, de la Dubai si pana la Cambodgia sau Hawaii. Continue reading .

FOTO Sony Xperia Z1 apare in cele mai bune poze. Honami e aproape confirmat

Sony isi va prezenta un nou smartphone in curand, iar acum apar cele mai bune poze cu acesta. Pentru inceput apare in nuante de alb si negru si cu camera foto de 20 megapixeli.

Seful Nokia, cotat la casele de pariuri cu cele mai mari sanse sa devina CEO-ul Microsoft

Directorul general al Nokia, Stephen Elop, este cotat la casele de pariuri cu cele mai bune sanse sa preia conducerea Microsoft, al carui CEO, Steve Ballmer, si-a anuntat recent demisia in termen de 12 luni, transmite Bloomberg, citat de Mediafax .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )