Libnet.ro
UNICEF

22:15

Intersectia din Romania care ne poate baga in Cartea Recordurilor, la ASA NU. Se intampla intr-unul din cele mai importante orase

Antena3 Antena3,
Intersectia din Romania care ne poate baga in Cartea Recordurilor, la ASA NU. Se intampla intr-unul din cele mai importante orase

Pare de-a dreptul imposibil ce se intampla cu drumurile din tara noastra. Daca ne-am uita la preturi, ar insemna ca ar trebui sa mergem pe drumuri pavate cu nestemate, dar nici pe departe de asa ceva. Ultima is. continuă pe Antena3

Alexandra Dariescu, prima pianista din Romania care a concertat la prestigioasa Royal Albert Hall (Londra), vine, in premiera, la Festivalul Enescu

La numai 27 de ani, Alexandra Dariescu este prima pianista din Romania care a urcat pe scena Royal Albert Hall pentru a concerta alaturi de Orchestra Filarmonicii Regale din Londra; la evenimentul care a avut loc i.

Ordonanta de urgenta care poate distruge ariile protejate.

Un proiect de ordonanta aflat pe masa Guvernului lasa fara protectie ariile naturale protejate din Romania in fata intereselor imobiliare, acuza principalele organizatii de mediu. Un investitor care doreste sa construiasca intr-o arie naturala protejata nu are decat sa dea foc, pe ascuns, catorva hectare, pentru ca zona respectiva sa fie declasata in totalitate de autoritati. Acest lucru va fi posibil daca doua modificari aduse legislatiei actuale prin respectivul proiect sunt aprobate .

Noua Zeelanda: Produsele firmei Fonterra nu contin bacteria care poate provoca botulismul

Produsele exportatorului de lactate Fonterra din Noua Zeelanda nu contin bacteria care poate provoca botulismul, arata teste individuale, conform Reuters.

ADPM Business! Vedetele autohtone care s-au lansat in afaceri Au avut sau nu scucces?

Numeroase persoane publice din Romania, din diferite domenii, au stiut sa exploateze din plin notorietatea pe care au capatat-o prin prisma meseriei si s-au lansat in lumea afacerilor. Unii dintre ei chiar au avut un succes neasteptat in acest domeniu si au reusit sa-si rotunjeasca veniturile cu sume considerabile. ADPM va prezinta astazi cateva cazuri fericite si cateva mai putin fericite. de vedete din Romania care au intrat in lumea business-ului. Continue reading .

Romslot: Piata de sloturi din Romania s-a echilibrat

Stabilizarea cererii si a ofertei din piata si modificarile legislative ce se preconizeaza a fi adoptate in urmatoarea perioada au condus la o mentinere a pietei de sloturi din Romania la acelasi nivel fata de perioada similara a anului anterior, sunt.

Intrucat le e tot mai greu sa ia un credit, directorii financiari din Romania se concentreaza pe imbunatatirea fluxurilor de lichiditati (raport)

Asteptarile de crestere economica ale directorilor financiari CFO) din Romania s-au redus usor in ultimele sase luni, se arata in Raportul Deloitte Central Europe CFO Survey vezi atasament). 70% dintre CFO se asteapta ca economia romaneasca sa stagneze in urmatoarele luni, in timp ce 10% dintre ei se tem de recesiune comparativ cu 4,8% in decembrie anul trecut). 80% considera ca nu este un moment propice pentru asumarea de riscuri mai mari, sase CFO din 10 se plang ca accesul la credite este dificil iar 55% intrevad o crestere a costurilor de finantare.

Primaria Caransebes, prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO

Primaria Caransebes va fi prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO. Primaria va cumpara trei drone a cate 90. 000 de euro bucata, care pot urca la 2. 000 de metri altitudine si pot vedea si pe.

Copii romani langa o legenda, in cel mai tare show din Romania. Pustii vor canta alaturi de Roger Waters

Cei mai talentati 15 pusti din Romania vor face spectacol cu Roger Waters. il vor acompania pe artist pe acordurile We dont need no education. Copiii nu stiau prea multe despre Roger Waters, dar imediat ce .

OTRAVA in alimentele din Romania. Este responsabila de imbolnavirea cu CANCER de san

Un insecticid destul de periculos, interzis in anii 80, va mai fi prezent in alimentele produse in tara cel putin 100 de ani, avertizeaza specialistii. Potrivit Ring, otrava poate provoca riscul de crestere a.

Testul care poate salva vietile a milioane de femei. Descopera tumorile aflate in stadiu incipient

Cercetatorii americani au prezentat un nou test de depistare a cancerului ovarian. Testul poate descoperi tumorile in stadiul lor incipient, fapt care creste sansele de supravietuire cu pana la 90%, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )