Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE VIDEO Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgenta la cererea Rusiei

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgenta la cererea Rusiei

Consiliul de Securitate al ONU s-a reuniy de urgenta vineri, de la 15. 30 ora Romaniei), pentru a dezbate atacurile aeriene punitive aplicate de Statele Unite impotriva regimului de la Damasc, la trei zile dupa un atac chimic in provincia Idlib soldat cu 86 de morti. continuă pe Adevărul

VIDEO Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgenta la cererea Rusiei

Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgenta vineri, de la 15. 30 ora Romaniei), pentru a dezbate atacurile aeriene punitive aplicate de Statele Unite impotriva regimului de la Damasc, la trei zile dupa un atac chimic in provincia Idlib soldat cu 86 de morti.

Consiliul de Securitate al ONU se reuneste de urgenta pentru a discuta despre atacul chimic din Siria

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se reuneste miercuri de urgenta, dupa ce o suta de civili si-au pierdut viata intr-un presupus atac chimic lansat de fortele guvernamentale in localitatea Khan Sheikhoun, situata in nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib, transmite BBC.

Rusia CONDAMNA atacul SUA din Siria si cere convocarea Consiliului de Securitate ONU

Rusia va solicita o reuniune urgenta a Consiliului de Securitate ONU dupa atacul Statelor Unite asupra unei baze din Siria, Moscova avertizand ca este vorba de o agresiune impotriva unui stat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )