Libnet.ro
UNICEF

21:30

Rusia CONDAMNA atacul SUA din Siria si cere convocarea Consiliului de Securitate ONU

B1 B1,
Rusia CONDAMNA atacul SUA din Siria si cere convocarea Consiliului de Securitate ONU

Rusia va solicita o reuniune urgenta a Consiliului de Securitate ONU dupa atacul Statelor Unite asupra unei baze din Siria, Moscova avertizand ca este vorba de o agresiune impotriva unui stat. continuă pe B1

Reactii internationale. Rusia, despre atacul SUA din Siria: Toate consecintele vor fi suportate de cei care au declansat acest atac

Toate consecintele vor fi suportate de cei care au declansat acest atac. Aceasta a fost prima reactie a Rusiei dupa atacul Statelor Unite asupra unei baze din Siria. Oficialii rusi spun ca vor solicita o reuniune urgenta a Consiliului de Securitate ONU, Moscova avertizand ca este vorba de o agresiune impotriva unui stat membru al Organizatiei Natiunilor Unite.

Turcia catalogheaza atacul SUA din Siria ca fiind un raspuns pozitiv impotriva crimelor de razboi ale lui Assad

Atacul SUA asupra bazei militare din Siria a provocat diverse raspunsuri ale unor oficiali din alte tari prin care isi spun opiniile. Printre aceste tari se afla si Turcia, care sustine atacul americanilor si spune ca a fost un raspuns pe masura pentru crimele de razboi ale regimului Assad.

Basescu despre atacul SUA din Siria: Acesta este semnalul ca SUA nu abandoneaza Orientul Mijlociu in mainile Rusiei

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat despre atacul Statelor Unite asupra unei baze din Siria ca transmite in primul rand un semnal. Statele Unite nu sunt dipsuse sa abandoneze Orientul Mijlociu.

Putin condamna atacul american din Siria, nu recunoaste atacul chimic ordonat de Assad impotriva propriului popor si continua sa-l sprijine pe liderul de la Damasc

Presedintele rus Vladimir Putin considera ilegal atacul american cu rachete asupra unei baze militare siriene si spune ca este o agresiune impotriva unei natiuni suvernae, transmite Reuters. Putin continua astfel sa-l sustina pe presedintele Bashar Al Assad, condamnat de intreaga lume occidentala pentru crimele impotriva propriului popor. Assad este un aliat esential al Rusiei in Orientul MIjlociu, el permitand Kremlinului sa-si instaleze baze militare si sa devina un jucator in zona.

Prima reactie a ministrului Apararii Nationale, Gabriel Les, dupa atacul SUA din Siria

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a condamnat, vineri, atacul cu arme chimice din provincia Idlib, precizand ca reactia Statelor Unite ale Americii constituie o reactie ferma la aceste.

Reactia MAE la atacul american din Siria: Actiunea SUA constituie o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice. Romania este solidara cu Aliatii si partenerii nostri

Actiunea SUA din 7 aprilie 2017 constituie o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice. Romania este solidara cu Aliatii si partenerii nostri - este reactia Ministerului roman al Afacerilor Externe la atacul american din Siria. Romania reitereaza condamnarea ferma a atacului chimic intreprins asupra localitatii Khan Sheikhoun din provincia Idlib, din 4 aprilie 2017, soldat cu victime in randul populatiei civile, inclusiv copii, subliniaza MAE.

Surse CNN: Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiuni militare ca reactie la atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiunile de reactie la atacul chimic din Siria, pe care il atribuie regimului Bashar al-Assad, printre masurile luate in considerare fiind cea a unor atacuri punctuale asupra unor obiective militare siriene.

Tragica poveste a barbatului care si-a pierdut bebelusii gemeni, sotia si alti 16 membri de familie in atacul chimic din Siria (VIDEO)

Atacul chimic din Siria efectuat marti a provocat victime si o durere de neimaginat, intr-o tragedie catalogata de liderii lumii drept un masacru inacceptabil si odios, pentru care.

Trump descrie atacul chimic din Siria drept un afront ingrozitor la adresa umanitatii

Presedintele american Donald Trump a descris miercuri atacul chimic din Siria drept oribil, de nedescris si un afront ingrozitor la adresa umanitatii, relateaza Reuters.

Sorin Grindeanu despre bombardarea SUA din Siria: Atacul chimic trebuie pedepsit

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Craiova, referitor la atacul SUA asupra Siriei, ca in aceasta dimineata a avut o discutie cu ministrul Apararii si cu ministrul Afacerilor Externe si ca Romania condamna atacul cu arme chimice care a avut loc in Siria, in urma cu cateva zile, adaugand ca aceste lucruri trebuie pedepsite, arata Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )