Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE VIDEO Hai la Parlament! Toti pentru Justitie! Un nou protest miercuri seara in fata Palatului Parlamentului

Hotnews Hotnews,
 LIVE VIDEO Hai la Parlament! Toti pentru Justitie! Un nou protest miercuri seara in fata Palatului Parlamentului

Un nou protest impotriva modificarii legilor Justitiei, a Codului Penal si de procedura penala, intitulat Hai la Parlament! Toti pentru Justitie! este programat miercuri seara in fata Palatului Parlamentului, anunta comunitatea Coruptia ucide, pe Facebook. Azi ne revedem la Parlament. Acolo unde si azi au votat fara consultari si blocand opozitia la usa cu metodele si lipsa de scrupule a unor securisti, au scris initiatorii protestului. Vezi transmisie LIVE VIDEO in text. continuă pe Hotnews

VIDEO Hai la Parlament! Toti pentru Justitie! Un nou protest miercuri seara in fata Palatului Parlamentului

Un nou protest impotriva modificarii legilor Justitiei, a Codului Penal si de procedura penala, intitulat Hai la Parlament! Toti pentru Justitie! este programat miercuri seara in fata Palatului Parlamentului, anunta comunitatea Coruptia ucide, pe Facebook. Azi ne revedem la Parlament. Acolo unde si azi au votat fara consultari si blocand opozitia la usa cu metodele si lipsa de scrupule a unor securisti, au scris initiatorii protestului. Vezi transmisie LIVE VIDEO in text.

Hai la Parlament! Toti pentru Justitie! Un nou protest este anuntat miercuri seara in fata Palatului Parlamentului

Un nou protest impotriva modificarii legilor Justitiei, a Codului Penal si de procedura penala, intitulat Hai la Parlament! Toti pentru Justitie! este programat miercuri seara in fata Palatului Parlamentului, anunta comunitatea Coruptia ucide, pe Facebook. Azi ne revedem la Parlament. Acolo unde si azi au votat fara consultari si blocand opozitia la usa cu metodele si lipsa de scrupule a unor securisti, au scris initiatorii protestului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )