Libnet.ro
UNICEF

12:30

LIVE VIDEO Ucraina se afla in pragul razboiului civil, avertizeaza fostul presedinte Leonid Kravciuk. Protestele continua si dupa demisia premierului

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Ucraina se afla in pragul razboiului civil, avertizeaza fostul presedinte Leonid Kravciuk. Protestele continua si dupa demisia premierului

Primul presedinte al Ucrainei independente, Leonid Kravciuk, a subliniat in fata membrilor Parlamentului, miercuri, ca tara se afla in pragul razboiului civil, invitand deputatii sa se implice in vederea unei iesiri din criza, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Ucraina se afla in pragul razboiului civil, avertizeaza fostul presedinte Leonid Kravciuk

Primul presedinte al Ucrainei independente, Leonid Kravciuk, a subliniat in fata membrilor Parlamentului, miercuri, ca tara se afla in pragul razboiului civil, invitand deputatii sa se implice in vederea unei iesiri din criza, relateaza AFP.

Ucraina se afla in pragul razboiului civil, avertizeaza fostul presedinte Kravciuk

Primul presedinte al Ucrainei independente Leonid Kravciuk a subliniat in fata membrilor Parlamentului, miercuri, ca tara se afla in pragul razboiului civil, invitand deputatii sa se implice in vederea unei.

Fostul presedinte Kravciuk: Ucraina se afla in pragul razboiului civil

Primul presedinte al Ucrainei independente Leonid Kravciuk a subliniat in fata membrilor Parlamentului, astazi, ca tara se afla in pragul razboiului civil, invitand deputatii sa se implice in vederea unei iesiri din criza, informeaza AFP.

De cine ne este frica in cazul razboiului civil din Ucraina?

Violentele din Ucraina, evolutia politica si iminenta razboiului civil tin primele pagini ale ziarelor din Polonia, iar premierul Donald Tusk si-a exprimat ingrujorarea cu privire la posibil destramare a statului vecin. Desi am fi afectati in mod direct, in Romania subiectul este complet ignorat. De cine ne e frica in cazul conflictului din Ucraina si cum ar trebui sa procedam?.

VIDEO: Ucraina, Balcanii secolului XXI?

Problema este ca Ucraina nu trece printr-o simpla criza politica si sociala, asa cum democratiilor li se mai intampla cateodata. in democratii, crizele pot fi depasite, pana la urma, prin dialog intre putere si opozitie, prin rechemarea alegatorilor la urne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )