Libnet.ro
UNICEF

10:45

LIVE Ziua cea mai lunga pentru fotbalul nostru. Totul despre Franta - Romania, meciul inaugural de la Euro 2016. Informatii actualizate permanent

Adevărul Adevărul,
LIVE Ziua cea mai lunga pentru fotbalul nostru. Totul despre Franta - Romania, meciul inaugural de la Euro 2016. Informatii actualizate permanent

10 iunie 2016 este ziua in care fotbalul romanesc revine in elita. Tricolorii joaca la Euro 2016 si pentru prima data in istorie evolueaza in meciul de debut al turneului final. Franta - Romania e primul meci al Campionatului European. continuă pe Adevărul

Irlanda de Nord, echipa cu cea mai lunga serie de meciuri fara infrangere

Dintre cele 24 de echipe participante la turneul final al Campionatului European, nationala Irlandei de Nord este echipa cu cea mai lunga serie de invincibilitate.

Cea mai simpla reteta de ardei umpluti

A trecut ceva vreme de cand ai preparat cea mai simpla reteta de ardei umpluti, nu-i asa? A venit vremea sa o incerci din nou, pentru ca ardei de toate felurile sunt in piete, si ii poti prepara dupa gustul tau. Ai nevoie de ingrediente proaspete si de numai o ora pentru aceasta reteta.

(P) Cea mai buna agentie de pariuri online autorizata de ONJN

Am descoperit care este cea mai buna agentie de pariuri online prezentata de PariuriX. com, asa ca in acest articol va voi prezenta un top cat se poate de relevant, mai ales pentru ca am luat in.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in 2015

Jucatoarea Cristina Neagu a fost desemnata pentru a doua oara in cariera cea mai valoroasa handbalista din lume, a anuntat Federatia Internationala de Handbal.

SRI: Preventia este cea mai buna solutie in lupta impotriva infractiunilor cibernetice

Preventia este cea mai buna solutie in lupta impotriva infractiunilor cibernetice si este responsabilitatea oricarei persoane sa contribuie la asigurarea securitatii in spatiul cibernetic, a declarat, ieri, Adela Albu, reprezentantul Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii.

Povestea unei campioane: Cristina Neagu, desemnata cea mai buna handbalista din lume in anul 2015

Cristina Neagu a fost desemnata cea mai buna handbalista a anului 2015. Distinctia a fost acordata in urma unei anchete a Federatiei Internationale de Handbal. Sportiva a obtinut 50,5% din voturile.

Romania are cea mai mare rata a mortalitatii infantile dintre statele UE

Romania inregistreaza cea mai mare rata a mortalitatii infantile dintre statele membre UE, a afirmat joi consilierul prezidential Diana Paun, citata de Agerpres.

IHF: Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in 2015

Cristina Neagu a fost aleasa de IHF Federatia Internationala de Handbal) cea mai buna jucatoare de handbal a lumii in 2015.

Handbalista Cristina Neagu, aleasa cea mai buna jucatoare a lumii

Interul stanga Cristina Neagu, de la Buducnost Podgorica, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2015 in urma unei anchete realizate de Federatia internationala de handbal IHF), informeaza FR de Handbal, citata de Agerpres.

A aflat ca sotul a inselat-o cu cea mai buna prietena. Razbunarea femeii a fost crunta. Ce a patit barbatul

Si-a pierdut mintile dupa ce a aflat ca sotul a inselat-o cu cea mai buna prietena. Razbunarea crunta a femei Imagini infioratoare cu rezultatul razbunarii unei femei inselate au.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )