Libnet.ro
UNICEF

22:00

LIVETEXT Cel mai mare antrenor din lume e in Romania: conferinta lui Jose Mourinho inainte de Steaua Chelsea

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Cel mai mare antrenor din lume e in Romania: conferinta lui Jose Mourinho inainte de Steaua Chelsea

Primul meci al campioanei Romaniei, acasa, in grupele Ligii Campionilor l-a adus la Bucuresti pe cel poreclit The Special One. De la ora 18. 30, portughezul va dialoga cu reprezentantii presei la Arena Nationala. continuă pe Adevărul

Laurentiu Reghecampf: Va fi greu cu Chelsea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume

Steaua a trecut lejer de ACS Poli Timisoara, scor 3-0, iar acum asteapta duelul cu Chelsea, din Champions League. Va fi un meci foarte greu cu englezii, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei.

Cel mai mare antrenor din lume e in Romania: ce a spus Jose Mourinho despre Gigi Becali si de ce a parasit, nervos, conferinta de presa

Primul meci al campioanei Romaniei, acasa, in grupele Ligii Campionilor l-a adus la Bucuresti pe cel poreclit The Special One. Portughezul a dat o replica surprinzatoare, atunci cand a fost intrebat despre finantatorul ros-albastrilor.

Apple devine cel mai valoros bramd din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

Apple devine cel mai valoros brand din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

Record gustos in Spania: cel mai lung sangerete din lume

Orasul spaniol Burgos se mandreste cu un record gustos: cel mai lung sangerete din lume. Performanta va fi inscrisa in viitoarea editie a Cartii Recordurilor la doua categorii: crud si fiert, cu 187 si,.

Cel mai mare declin din ultima luna pe bursele din Europa

Bursele europene au incheiat primele tranzactii ale saptamanii cu cel mai mare declin din ultima luna, cauzat de problemele din SUA privind bugetul, care ar putea duce la blocarea activitatilor guvernamentale, si de riscul de cadere a guvernului italian, potrivit presei internationale.

Apple a devenit cel mai cunoscut brand din lume

Succesul de care se bucura iPhone si iPad a propulsat compania producatoare Apple pe primul loc in clasamentul celor mai cunoscute branduri din lume, devansand Google si Coca-Cola, se arata intr-un studiu.

FOTO. Cel mai valoros diamant din lume urmeaza sa fie scos la licitatie in luna noiembrie

Casa de licitatii Sothebys este asteptata sa scoata la vanzare un diamant roz estimat a valora in jur de 60 de milioane de dolari. Sothebys a prezentat deja piatra ca fiind cel mai valoros diamant.

Indicele de incredere economica s-a imbunatatit din nou in septembrie, ajungand la cel mai mare nivel din ultimii doi ani - Comisia Europeana

Indicele de incredere economica a continuat sa se imbunatateasca in septembrie in zona euro pentru a cincea luna consecutiv, evoluand la cel mai inalt nivel in ultimii doi ani, scrie AFP.

Cel mai mare festival de literatura din Romania are loc la Iasi.

Cel mai mare eveniment dedicat literaturii din Romania va avea loc anul acesta la Iasi, intre 23 si 27 octombrie. Peste 200 de profesionisti ai cartii, din tara si strainatate scriitori, traducatori, editori, critici literari, distribuitori de carte, manageri cultural si-au anuntat participarea la Festivalul International de Literatura si Traducere FILIT) Iasi. Printre invitatii de marca, care au confirmat prezenta, se numara Herta Muller, laureata premiul Nobel pentru .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )