Libnet.ro
UNICEF

13:45

Indicele de incredere economica s-a imbunatatit din nou in septembrie, ajungand la cel mai mare nivel din ultimii doi ani - Comisia Europeana

Hotnews Hotnews,
 Indicele de incredere economica s-a imbunatatit din nou in septembrie, ajungand la cel mai mare nivel din ultimii doi ani - Comisia Europeana

Indicele de incredere economica a continuat sa se imbunatateasca in septembrie in zona euro pentru a cincea luna consecutiv, evoluand la cel mai inalt nivel in ultimii doi ani, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Senatorul PNL Cristian Bodea il ataca din nou pe Ponta, de data aceasta pe tema fondurilor europene: Ministrii pe care ii conduceti au adoptat un ritm de melc

Senatorul liberal de Bihor Cristian Bodea l-a criticat din nou pe premierul Victor Ponta, de aceasta data acuzandu-l ca ministrii pe care ii conduce au adoptat un ritm de melc, iar termenul inaintat de acesta pentru trimiterea la Bruxelles a proiectului de Acord pentru fondurile europene - luna octombrie - este prea optimist.

Oana Ionita este din nou insarcinata

Oana Ionita a recunoscut ca este din nou insarcinata. Fosta bebelusa de la Cronica Carcotasilor se afla in doar o luna si jumatate de sarcina. Ea spera sa aiba un baietel.

Denuntarea clauzelor abuzive va fi amanata din nou

Termenul propus pana la care sa fie amanata, din nou, posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, este 1 februarie 2014, o decizie urmand sa fie luata in sedinta de miercuri a Guvernului,.

Guvernul amana din nou posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive, inclusiv din credite.

Posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, care trebuia aplicata din octombrie dupa tergiversari repetate, va fi amanata din nou de Guvern, o ordonanta de urgenta redactata in acest sens fiind deja inaintata pentru sedinta de miercuri, transmite Mediafax. Proiectul de ordonanta de urgenta proroga termenul de intrare in vigoare a posibilitatii de denuntare a acestor clauze abuzive si a fost inregistrat marti la Secretariatul .

Robin Thicke: Mi-ar placea sa colaborez din nou cu Pharrell si T.I.!

Artistul american, care a innebunit mapamondul in aceasta vara cu megahitul Blurred Lines, a declarat in cadrul unui interviu pentru Billboard ca i-ar placea foarte mult sa faca din nou echipa cu Pharrell si T. pentru o alta piesa. Cei trei au colaborat anul acesta pentru hitul amintit mai sus. Pharrell este deja un brand .

Consiliul ASF, din nou la taiere

Deputatii din Comisiile de buget finante si pentru politica economica vor discuta, astazi, reducerea numarului de membri ai Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) de la 11 la 9, conform conditiilor agreate cu Fondul Monetar International FMI).

Horia Tecau ajunge din nou intr-o semifinala, la Kuala Lumpur. Cine este partenerul sau.

Horia Tecau, alaturi de noul sau partener Rajeev Ram, s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Kuala Lumpur Malaysia), dotat cu premii totale de 875. 500 de dolari, conform siteului oficial al competitiei. Dubla Tecau/Ram Romania/SUA) a trecut in sferturi, cu scorul de 6-4, 6-4, de Treat Huey/Dominic Inglot Filipine/Marea Britanie), cap de serie numarul 4. Meciul a durat o ora si patru minute. In semifinale, Horia Tecau si Rajeev Ram vor intalni perechea .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )