Libnet.ro
UNICEF

14:45

LIVETEXT de la ora 18.00, tragerea la sorti a preliminariilor pentru Cupa Mondiala. Ne ajung 20 de ani de asteptare, vrem la Mondiale!

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT de la ora 18.00, tragerea la sorti a preliminariilor pentru Cupa Mondiala. Ne ajung 20 de ani de asteptare, vrem la Mondiale!

Nationala de fotbal a Romaniei isi va afla astazi adversarii care ii stau in calea calificarii la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018. Tragerea la sorti are loc de la ora 18. 00, la Sankt Petersburg, in direct pe TVR 1 si pe DolceSport. continuă pe Adevărul

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri mici bazinul superior al Bistritei, pana vineri la ora 18.00

Hidrologii au emis vineri o atentionare cod galben de inundatii pe rauri mici din bazinul superior al raului Bistrita, in judetul Suceava. Atentionarea este valabila pana la ora 18. Potrivit Institutului.

Smertin, in locul lui Hulk la tragerea la sorti a preliminariilor CM 2018

FIFA a anuntat, pe site-ul oficial, ca fostul capitan al nationalei Rusiei, Alexei Smertin, i-a luat locul brazilianului Hulk in cadrul ceremoniei de tragere la sorti a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, eveniment ce va avea loc sambata, la Sankt Petersburg.

Ramane Mondialul in Rusia? Oficialii se pregatesc de tragerea la sorti de sambata, elvetienii investigheaza procesul se desemnare a Rusiei ca tara gazda

Nationala de fotbal a Romaniei isi va afla sambata adversarii care ii stau in calea calificarii la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018. Tragerea la sorti are loc de la ora 18. 00, la Sankt Petersburg.

LIVE Romania isi afla grupa din preliminariile Cupei Mondiale 2018 (sambata, ora 18:00)

FIFA va trage la sorti, sambata, grupele pentru preliminariile Cupei Mondiale 2018. Ceremonia incepe la ora Romaniei 18:00, va dura doua oresi va fi in pagina de mai jos live text pe onlinesport. ro.

Adevarul Live, ora 11.00: Sentinta in procesul lui Visinescu! Ce urmeaza?

Primul comandant de penitenciar din perioada comunista, Alexandru Visinescu, si-ar putea afla sentinta, vineri, la finalul unui proces anevoios si, paradoxal, foarte controversat. Se cuvine sa ne intrebam: ce urmeaza? Despre primul proces al unui tortionar comunist, proces deopotriva mediatic si juridic, vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, istoricul Cosmin Budeanca, directorul general al IICCMER, si istoricul Constantin Vasilescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )