Libnet.ro
UNICEF

14:30

LIVETEXT Parisul, prima zi dupa carnagiul soldat cu cel putin 120 de morti / Un jurnalist roman ar fi fost ranit grav in atacurite de vineri noapte

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Parisul, prima zi dupa carnagiul soldat cu cel putin 120 de morti / Un jurnalist roman ar fi fost ranit grav in atacurite de vineri noapte

Barbati inarmati cu arme automate si atacatori sinucigasi au ucis in Paris in restaurante, intr-o sala de concerte si pe un important stadion din paris, ucigand cel putin 120 de persoane imprastiind moarte in ceea ce persedintele Francois Hollande a numit atacuri teroriste fara precedent. 51Membrii formatiei rock Eagles of Death Metal au scapat cu viata in urma atacului comis in sala de concerte Bataclan08. 27Andrei Marian Mihai, jurnalist roman care lucreaza pentru France 24, a fost ranit grav in atentatul de la Paris08. 23Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a activat, in noaptea de vineri spre sambata, celula de criza a MAE. continuă pe Hotnews

Parisul, prima zi dupa carnagiul soldat cu cel putin 129 de morti si 352 de raniti, revendicat de Statul Islamic / Doi romani au fost ucisi / Manuel Valls: Franta este in razboi si va lovi Statul Islamic, il va distruge

129 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 in stare critica, este bilatul valului de atentate comise simultan vineri seara in mai multe zone ale Parisului, care au vizat restaurante, o sala de concerte si zona adiacenta Stade de France. Atacurile au fost revendicate sambata de gruparea Statul Islamic. Premierul francezManuel Valls a declarat ca Franta este in razboi si isi va lovi dusmanul, Statul Islamic, pentru a il distruge. Raspunsul francez va fi la acelasi nivel al atacului de la Paris. Trei persoane au fost arestate sambata la Bruxelles in legatura cu atentatele de la Paris. In paralel, doi refugiati inregistrati anul acesta ca solicitanti de azil in Grecia sunt cautati in legatura cu atentatele, a anuntat politia greaca. Atentatele de la Paris au fost comise de trei echipe de teroristi foarte bine coordonate, a declarat procurorul general din Paris, Francois Molins. Toti atacatorii erau dotati cu pusti Kalasnikov si cu dispozitive explozive.

Cel putin sapte teroristi sinucigasi, implicati in atentatele din Paris

Cel putin sapte islamisti au comis atentate sinucigase la Paris, iar altul a fost impuscat mortal de fortele de ordine, anunta autoritatile, dupa atacurile teroriste soldate cu cel putin 140 de morti, informeaza cotidianul Le Figaro .

Le Figaro: Cel putin 10 straini au murit in atentatele de la Paris

Cel putin 10 straini au murit in atentatele de la Paris, informeaza Le Figaro, care a intocmit o lista provizorie.

Atentat cu bomba in Irak. Cel putin 18 persoane au murit

Cel putin 18 persoane au murit si alte 41 au fost ranite, vineri, in Bagdad, intr-un atac sinucigas cu bomba, care a avut loc la inmormantarea unui militant siit, care a luptat impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic SI).

Cel putin 13 soldati guvernamentali ucisi marti la Benghazi de teroristi

Cel putin 13 soldati ai armatei libiene au fost ucisi marti in atacuri teroriste in estul Libiei in razboi, a declarat un purtator de cuvant al armatei, informeaza AFP.

Atentate teroriste la Paris: cel putin 128 de morti, printre care si doi romani (vezi video)

Presedintele Frantei: Un act de razboi comis de ISIS *Hollande a decretat trei zile de doliu national in Franta *ISIS a revendicat atentatele si ameninta: Urmeaza Roma, Londra si Washington *Franta inchide granitele *Presedintele Francois Hollande, evacuat de pe Stade de France *100 de persoane luate ostatice in sala de concerte Bataclan, unde se desfasura un concert rock *Basescu: Draga Stat Roman, nu accepta cote de refugiati musulmani ------------ *ACTUALIZARE 14:50 Iohannis: Va cer tuturor sa ramanem uniti Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, compasiunea sa familiilor celor doi romani care si-au pierdut viata in atentatele de la Paris si a facut apel la unitate si solidaritate. *ACTUALIZARE 14:30 Polonia nu va mai accepta cote obligatorii de refugiati, in contextul atentatelor din Franta *ACTUALIZARE 14:13 MAE: Doi cetateni romani au murit in atentatele de la Paris *ACTUALIZARE 12:58 Marturii socante ale supravietuitorilor din Bataclan *ACTUALIZARE 12:45 MAE: Cetatean roman, ranit usor in atacurile de la Paris * ACTUALIZARE 12:25 Cimpeanu: Nu avem confirmata existenta unor cetateni romani pe lista victimelor de la Paris *MAE: Cetateanul Andrei Marian Mihai nu a fost ranit in atentaele de la Paris *ACTUALIZARE 12:15 Presedintele Francois Hollande a decretat trei zile de doliu national *ACTUALIZARE 12:15 Bilant provizoriu: 128 de morti, 200 de raniti *ACTUALIZARE 12:09 Iohannis: Romania condamna energic aceste acte de lasitate vrednice de dispret *ACTUALIZARE 12:05 Gabriel Oprea: Romania trebuie sa participe direct la identificarea si distrugerea cauzelor terorismului *ACTUALIZARE 12:00 Barack Obama: Atentatele de la Paris constituie un atac contra umanitatii si valorilor universale pe care le impartasim *ACTUALIZARE 11:55 Reuniune a Consiliului francez pentru aparare, dupa atentate, coordonata de Hollande *ACTUALIZARE 11:35 Aurescu: Verificam cazul jurnalistului roman din Paris, pana acum nu sunt confirmate victime *ACTUALIZARE 11:33 Premierul interimar i-a convocat pe oficiali din MAI si MAE, dupa atentatele de la Paris *ACTUALIZARE 11:29 Iohannis: E nevoie de mai multa determinare in combaterea terorismului *ACTUALIZARE 11:25 Ciolos: E inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult pentru a combate terorismul, ura ideologiile radicale *ACTUALIZARE 11:15 Aurescu: Nu avem solicitari de asistenta consulara directa in urma atentatelor din Franta *ACTUALIZARE 10:58 Statul Islamic, autorul atentatelor de la Paris, anunta: Urmeaza Roma, Londra si Washington *ATUALIZARE 10:55 Marian Oprisan: Vietile romanilor sunt mai importante! *ACTUALIZARE 1. 00 Franta inchide granitele, a anuntat presedintele francez Francois Hollande, care a declarat stare de urgenta. 44 BMFTV: 60 de morti si sute de ostatici.

Atentate teroriste la Paris, cel putin 140 de morti (vezi video)

ISIS a revendicat atentatele si ameninta: Urmeaza Roma, Londra si Washington *Franta inchide granitele *Presedintele Francois Hollande, evacuat de pe Stade de France *100 de persoane luate ostatice in sala de concerte Bataclan, unde se desfasura un concert rock *Basescu: Draga Stat Roman, nu accepta cote de refugiati musulmani ------------ *ACTUALIZARE 11:35 Aurescu: Verificam cazul jurnalistului roman din Paris, pana acum nu sunt confirmate victime Ministerul de Externe Bogdan Aurescu a declarat, astazi, la Digi24, ca autoritatile efectueaza verificari in cateva cazuri cu care au fost semnalati privind romani aflati printre victimele din Franta, cum este si jurnalistul roman Andrei Marian Mihai, insa pana acum nu exista victime confirmate. *ACTUALIZARE 11:33 Premierul interimar i-a convocat pe oficiali din MAI si MAE, dupa atentatele de la Paris *ACTUALIZARE 11:29 Iohannis: E nevoie de mai multa determinare in combaterea terorismului *ACTUALIZARE 11:25 Ciolos: E inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult pentru a combate terorismul, ura ideologiile radicale *ACTUALIZARE 11:15 Aurescu: Nu avem solicitari de asistenta consulara directa in urma atentatelor din Franta *ACTUALIZARE 10:58 Statul Islamic, autorul atentatelor de la Paris, anunta: Urmeaza Roma, Londra si Washington *ATUALIZARE 10:55 Marian Oprisan: Vietile romanilor sunt mai importante! *ACTUALIZARE 1. 00 Franta inchide granitele, a anuntat presedintele francez Francois Hollande, care a declarat stare de urgenta. 44 BMFTV: 60 de morti si sute de ostatici.

Bancherii au pe constiinta cel putin 30 de sinucideri din cauza datoriilor

Clientii care au credite in franci elvetieni CHF) suspecteaza bancile de intimidare, dupa ce Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR) a trimis o ampla scrisoare politicienilor in care sublinia ca adoptarea proiectului legislativ privind darea in plata respectiv, debitorii care cedeaza locuinta bancii vor fi scutiti de plata intregului credit) va avea consecinte negative ireversibile cuantificate in instabilitatea prelungita a sistemului bancar si reducerea drastica, in viitor, a accesibilitatii creditelor imobiliare si ipotecare pentru consumatorii din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )