Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cel putin sapte teroristi sinucigasi, implicati in atentatele din Paris

România Liberă România Liberă,
Cel putin sapte teroristi sinucigasi, implicati in atentatele din Paris

Cel putin sapte islamisti au comis atentate sinucigase la Paris, iar altul a fost impuscat mortal de fortele de ordine, anunta autoritatile, dupa atacurile teroriste soldate cu cel putin 140 de morti, informeaza cotidianul Le Figaro . continuă pe România Liberă

Cel putin sapte islamisti sinucigasi, implicati in atentatele din Paris

Cel putin sapte islamisti au comis atentate sinucigase la Paris, iar altul a fost impuscat mortal de fortele de ordine, anunta autoritatile, dupa atacurile teroriste soldate cu cel putin 140 de morti,.

Le Figaro: Cel putin 10 straini au murit in atentatele de la Paris

Cel putin 10 straini au murit in atentatele de la Paris, informeaza Le Figaro, care a intocmit o lista provizorie.

LIVETEXT Parisul, prima zi dupa carnagiul soldat cu cel putin 120 de morti / Un jurnalist roman ar fi fost ranit grav in atacurite de vineri noapte

Barbati inarmati cu arme automate si atacatori sinucigasi au ucis in Paris in restaurante, intr-o sala de concerte si pe un important stadion din paris, ucigand cel putin 120 de persoane imprastiind moarte in ceea ce persedintele Francois Hollande a numit atacuri teroriste fara precedent. 51Membrii formatiei rock Eagles of Death Metal au scapat cu viata in urma atacului comis in sala de concerte Bataclan08. 27Andrei Marian Mihai, jurnalist roman care lucreaza pentru France 24, a fost ranit grav in atentatul de la Paris08. 23Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a activat, in noaptea de vineri spre sambata, celula de criza a MAE.

Cel putin 13 soldati guvernamentali ucisi marti la Benghazi de teroristi

Cel putin 13 soldati ai armatei libiene au fost ucisi marti in atacuri teroriste in estul Libiei in razboi, a declarat un purtator de cuvant al armatei, informeaza AFP.

Marincea (SRI): Nu exista o legatura intre atentatele din Franta si riscurile la siguranta nationala a Romaniei

Din datele disponibile pana in acest moment nu exista nicio informatie care sa ateste vreo legatura intre atentatele din Franta si riscurile la adresa sigurantei nationale din Romania, a declarat, sambata, la Digi 24, Ovidiu Marincea, consilier de comunicare la Serviciul Roman de Informatii, potrivit agentiei Agerpres.

FOTO. Presa franceza, despre atentatele din Paris: De aceasta data, este razboi

Intreaga presa a titrat, sambata, despre atentatele din Paris, soldate cu sute de morti si raniti.

EXCLUSIV. Cum s-au vazut atentatele din Paris de pe stadion. Marturia unui jurnalist francez, pentru Rl

Jurnalistul francez Mathieu Sarfati, de la TV5 Monde, a povestit, pentru Romania libera, cum a trait atentatele din Paris, Franta. El se afla impreuna cu fiul sau de 7 ani la meci, pe stadionul Stade de France.

Primele reactii ale liderilor europeni, dupa atentatele din Paris

Liderii europeni, dar si presedintele american si-au exprimat, vineri seara, sprijinul pentru societatea franceza, dupa atentatele din Paris, in urma carora zeci de persoane au murit si sute de persoane au fost ranite.

Atentat cu bomba in Irak. Cel putin 18 persoane au murit

Cel putin 18 persoane au murit si alte 41 au fost ranite, vineri, in Bagdad, intr-un atac sinucigas cu bomba, care a avut loc la inmormantarea unui militant siit, care a luptat impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic SI).

Parisul, prima zi dupa carnagiul soldat cu cel putin 129 de morti si 352 de raniti, revendicat de Statul Islamic / Doi romani au fost ucisi / Manuel Valls: Franta este in razboi si va lovi Statul Islamic, il va distruge

129 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 in stare critica, este bilatul valului de atentate comise simultan vineri seara in mai multe zone ale Parisului, care au vizat restaurante, o sala de concerte si zona adiacenta Stade de France. Atacurile au fost revendicate sambata de gruparea Statul Islamic. Premierul francezManuel Valls a declarat ca Franta este in razboi si isi va lovi dusmanul, Statul Islamic, pentru a il distruge. Raspunsul francez va fi la acelasi nivel al atacului de la Paris. Trei persoane au fost arestate sambata la Bruxelles in legatura cu atentatele de la Paris. In paralel, doi refugiati inregistrati anul acesta ca solicitanti de azil in Grecia sunt cautati in legatura cu atentatele, a anuntat politia greaca. Atentatele de la Paris au fost comise de trei echipe de teroristi foarte bine coordonate, a declarat procurorul general din Paris, Francois Molins. Toti atacatorii erau dotati cu pusti Kalasnikov si cu dispozitive explozive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )