Libnet.ro
UNICEF

18:45

LIVETEXT Stromsgodset vs. Steaua, in turul doi preliminar Champions League

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Stromsgodset vs. Steaua, in turul doi preliminar Champions League

Steaua disputa joi prima mansa a turului doi preliminar din Champions League, impotriva norvegienilor de laStromsgodset. Partida se joaca in deplasare, incepand cu ora 20. 30 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Stromsgodset vs. Steaua: 0-1. Iancu deschide scorul pentru ros-albastri, inturul doi preliminar CL

Steaua disputa joi prima mansa a turului doi preliminar din Champions League, impotriva norvegienilor de laStromsgodset. Partida se joaca in deplasare, incepand cu ora 20. 30 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Steaua debuteaza cu o victorie in preliminariile Champions League, cu Stromsgodset. Iancu a inscris unicul gol

Steaua a invins, miercuri, Stromsgodset, in prima mansa a turului doi preliminar din Champions League. Ros-albastrii s-au impus in fata norvegienilor cu scorul de 1-0, in deplasare.

Delegatia Stelei a plecat in Norvegia, in vederea turului doi preliminar Champions League, cuStromsgodset

Steaua a plecat spre Drammen, unde urmeaza sa dispute prima mansa a turului doi preliminar Champions League. Partida este programata miercuri, de la 20.

LIVE TEXT Stromsgodset - Steaua, ora 20.30. Turul doi preliminar Liga Campionilor

Steaua Bucuresti intalneste miercuri, de la ora 20. 30, campioana Norvegiei, Stromsgodset, in deplasare, in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Elevii lui Costel Galca vor da piept cu unul dintre cei mai dificili adversari posibili din aceasta etapa.

Steaua a invins Stromsgodset in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti a obtinut o victorie in prima mansa a turului doi preliminar al LigiiCampionilor, in fata echipei norvegiene Stromsgodset, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Iancu, in.

Alexandra Dulgheru a acces in turul doi al turneului de la Istanbul

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 99 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Istanbul, scrie Mediafax. Romanca a invins-o pe ucraineanca Katerina Kozlova, locul 128 WTA, cu scorul 3-6, 6-0,.

Sondaj: Victor Ponta, favorit in turul doi la alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis, singurul cu sanse mari sa-l invinga

Premierul Victor Ponta ar bate orice candidat al dreptei in turul doi al alegerilor prezidentiale, arata un sondaj realizat de INSCOP Research, la comanda Adevarul. De asemenea, cele mai mari sanse sa-l.

Victor Ponta, favorit pentru castigarea alegerilor prezidentiale. Dintre candidatii dreptei, Klaus Iohannis are cele mai mari sanse in turul doi - sondaj INSCOP

Victor Ponta este cotat ca favorit pentru castigarea alegerilor prezidentiale din aceasta toamna, potrivit unui sondaj INSCOP comandat de cotidianul Adevarul, care arata ca primul ministru ar avea cele mai mari probleme in turul doi in fata liberalului Klaus Iohannis.

Stromsgodset-Steaua: Partida din preliminariile Ligii Campionilor, arbitrata de un olandez

Partida Stromsgodset-Steaua, meci contand pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de centralul olandez Serdar Gozubuyuk. Steaua va juca prima mansa a intalnirii in deplasare, in Norvegia.

Gazon artificial, test adevarat. Steaua isi incepe azi aventura europeana, in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Ros-albastrii isi incep aventura europeana in Norvegia, in fata unei echipe aflate in plin campionat si pe o suprafata de joc deloc convenabila. Partida Stromsgodset-Steaua se joaca azi, de la ora 20.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )