Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua a invins Stromsgodset in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor

B1 B1,
Steaua a invins Stromsgodset in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti a obtinut o victorie in prima mansa a turului doi preliminar al LigiiCampionilor, in fata echipei norvegiene Stromsgodset, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Iancu, in. continuă pe B1

Delegatia Stelei a plecat in Norvegia, in vederea turului doi preliminar Champions League, cuStromsgodset

Steaua a plecat spre Drammen, unde urmeaza sa dispute prima mansa a turului doi preliminar Champions League. Partida este programata miercuri, de la 20.

Steaua debuteaza cu o victorie in preliminariile Champions League, cu Stromsgodset. Iancu a inscris unicul gol

Steaua a invins, miercuri, Stromsgodset, in prima mansa a turului doi preliminar din Champions League. Ros-albastrii s-au impus in fata norvegienilor cu scorul de 1-0, in deplasare.

LIVETEXT Stromsgodset vs. Steaua, in turul doi preliminar Champions League

Steaua disputa joi prima mansa a turului doi preliminar din Champions League, impotriva norvegienilor de laStromsgodset. Partida se joaca in deplasare, incepand cu ora 20. 30 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Stromsgodset vs. Steaua: 0-1. Iancu deschide scorul pentru ros-albastri, inturul doi preliminar CL

Steaua disputa joi prima mansa a turului doi preliminar din Champions League, impotriva norvegienilor de laStromsgodset. Partida se joaca in deplasare, incepand cu ora 20. 30 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Preliminarii Liga Campionilor: Steaua a invins Stromsgodset, scor 1-0, in deplasare

Steaua a castigat prima mansa a intalnirii cu Stromsgodset, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Elevii lui Galca s-au impus la Drammen cu scorul de 1-0, prin reusita lui Iancu, din minutul 48. Steaua a domi .

Champions League: Meciul Stromsgodset - Steaua va fi arbitrat de olandezul Serdar Gozubuyuk

Arbitrul olandez Serdar Gozubuyuk va conduce la centru meciul Stromsgodset - Steaua, care va avea loc, miercuri, de la ora 20. 30, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Steaua, Petrolul si CFR Cluj debuteaza in cupele europene - Programul complet al televizarilor

Steaua va debuta miercuri in cupele europene sezonul 2014-2015), campioana Romaniei intalnind echipa Stromsgodset IF Norvegia) in prima mansa a turului doi preliminar al Champions League. Tot in aceasta saptamana vor mai evolua Petrolul Ploiesti si CFR Cluj.

Un olandez arbitreaza meciul Stromsgodset-Steaua

UEFA a delegat un arbitru din Olanda sa conduca la centru intalnirea dintre Stromsgodset si Steaua din prima mansa a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor.

LIVE TEXT Stromsgodset - Steaua, ora 20.30. Turul doi preliminar Liga Campionilor

Steaua Bucuresti intalneste miercuri, de la ora 20. 30, campioana Norvegiei, Stromsgodset, in deplasare, in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Elevii lui Costel Galca vor da piept cu unul dintre cei mai dificili adversari posibili din aceasta etapa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )